Har haft en härlig helg, hur har du haft det?

0

Hur har din helg varit? Hoppas att du har haft det mysigt med glädje och kärlek. 🙂
Jag har haft det riktigt mysigt och att det har varit solsken och att snön börjar att smälta bort gör det inte sämre. Fåglarna kvittrar så vackert, helt underbart.

Som jag berättade i förra inlägget så vann jag ett presentkort i en tävling som jag var med i. Jag kunde välja bland kläder och smycken och det blev lite av varje. Jag brukar inte vinna så ofta, så det var ju roligt att få vinna.
Du som inte heller brukar vinna så ofta, så är det möjligt för alla. Ser du någon utlottning eller tävling så chansa och var med! 🙂
Här kommer lite bilder som min man har fotat på mig.

Den här underbara klänningen med trumpetärmar är så skön och snygg tycker jag.
Tightsen valde jag också. Så tacksam och glad.


Den här sköna oversize tröjan med v-ringning både fram och bak, och även slitsar på sidorna.

Dessa fina blåa örhängen, älskar färgen och att de är lite större. 🙂

Slutligen det här fina armbandet som också betyder mycket för mig. Den har texten Goal Digger vilket för mig är att sträva efter mina mål och att följa mitt eget flöde. Att följa det jag får till mig, och lyssna inåt. Jag strävar efter mina mål och tar en sak i taget eftersom, när de kommer till mig. Allt kommer när det är menat, affirmera det du vill ha in i ditt liv, och visualisera med alla dina sinnen att det redan har hänt. Om det är menat så kommer det till dig, annars så kommer det något som är ännu bättre än vad du har kunnat tänka dig. Slappna av och följ det som kommer till dig fina du.

Med Ljus och Kärlek!
Kram Karolina och Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke