Härliga fredag med solsken

0

Jag tog en liten paus från bloggandet, men nu är jag redo igen. 🙂
Hur har din vecka varit? Var din påsk så som du önskade dig?

Jag hade en härlig påsk med familjen, med god mat och glädje. Nu känns det verkligen som att våren är på ingång trots bakslag av snöande, det är på gång och den är så välkommen.

Våren är också en början på nytt. Det nya vaknar till liv som har haft tid på sig att utvecklas under vintern, snart blommar det. 🙂

Ska också berätta att jag vann ett presentkort i en tävling som jag var med i, via den boxen som jag får hem som jag har bloggat om tidigare. Jag blev glatt överraskad, och valde med omsorg ut de sakerna jag ville ha. Har fått hem paketet men har inte provat än. Det är både smycken och kläder. 🙂
Jag kommer att visa er i ett nytt inlägg under helgen vad jag valde för något.

Sen har jag beställt en trumma, har länge längtat efter en så den har jag också fått hem.
Kommer att visa den med i helgen. 🙂

Vad har du för planer i helgen?
Önskar dig en härlig fortsättning på fredagen.

Kram Karolina & Änglarna

                             

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke