Budskap Fredag 6/4 – Söndag 8/4

0

Hej fina du, jag behövde en liten paus från budskap men nu kommer det igen. 🙂
Här får du budskap för fredag – söndag fina du.

Det första som kommer upp här är att du har hittat ljuset och balansen inom dig. De inre konflikterna blir lösta. Den här helgen handlar om självförverkligande som ger dig nytt liv, styrka och att bara vara dig själv. Det kommer upp som en röd tråd som hör ihop med mina tidigare budskap.
Det handlar också om att även om du går djupt ner i dina känslor så känner du en trygghet och fri från band.
Släpp taget om förväntningar som du har haft på dig själv och andra och ta ansvar för de illusioner som du kanske har burit på. Vila i din egen inre rikedom, ta emot stillheten. I detta så kommer också utveckling och den kan du ta emot på ett nytt sätt, just för att du är hemma i dig själv.
För att lyfta fram din inre rikedom mer och rensa bort eventuella störande tankar så meditera och föreställ dig att du är omringad av kärlek och ljus. Föreställ dig hur dina tankar löses upp och flyter iväg ut i rymden, föreställ dig ditt sinne i ro, klart som en blå himmel. Fokusera på allt som du är tacksam över i ditt liv och tacka Moder Jord och universum för varje välsignelse.
—————————————————————————————————–

Jag vill tacka alla mina klienter, vänner, familj och läsare för alla värmande ord och kärlek.  Jag är ödmjukt tacksam över att kunna hjälpa och ge dig verktygen att komma framåt i ditt liv. 
Ljus och Kärlek till er alla! 
Namaste 

Här är några av dem som har gett mig feedback på enskilda vägledningar. 


Du är sååå bra! Jag sitter här igen och tänker att: hur kunde du veta. Jag var inbokat att träffa min vän/guide från ett annat liv i mars. Jag tänkte direkt när jag läste mars, att ja det stämmer ju. Men sen kom han upp i april igen…och vi skulle inte ses då. Han är otroligt uppbokad och jobbar jämt. Det finns inga hål att träffas på. Men vad händer? Jo, vi blir intresserade av ett event och bestämmer oss för att åka (nästa helg) och då är han där och jobbar! Vad är oddsen?! Hur kan du läsa ut det? / Lotta

Allt är så klockrent du fått fram 💕 Du ska ha så jättemycket tack för det du gör för andra, du är en ängel 🙏
Kram å tack än en gång för att du finns 💕 /Emma H

Önskar dig en magisk helg! 🙂
Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke