Nu vill jag visa upp mars månads vårbox som har kommit

0

”Detta inlägg är en annons och innehåller annonslänkar.”.

Nu vill jag visa er mars månads spännande box med överraskningar!

Så härligt väder ute nu, märks att det håller på och tinar upp ute och det är varmare.
Så kul att få hem en box och fira in våren!
Om du också tycker om att prova nya produkter så kan du starta din prenumeration här

Boxens innehåll

* Elya ekologisk läsk

*Varma koppen ellanmålsgröt

*Weleda citrus creamy body wash

*Mörsjö deli tunnbrödschips

*Råå ar

*Friggs majskakor

*Burn passion punch

*Saltå kvarn torkad frukt

*Bonusprodukter Cetaphil gentle skin cleanser + Moisturizing lotion

Totalt har produkterna ett värde på mellan 150:- – 250:- och boxen kostar 99:- i månaden inklusive frakt.
Du kan också tävla varje månad på instagram genom att dela en bild på din favorit ur boxen, mer info finns med i boxen. Du kan läsa mer här

Nu önskar jag dig en underbar fortsättning på påsken och början på våren!

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke