Jag vill önska dig en mysig fortsättning på påsken

0

Hej fina du! 🙂

Hur är din påsk? 🐣 🙂 Jag har det mysigt med familjen med kärlek och glädje. Har varit ute i vårsolen, det har varit så milt och härligt väder idag. Det ger så mycket ny energi när snön smälter.

Jag och min man var iväg och handlade det sista inför kvällen, så mysigt att åka iväg tillsammans. Tycker att påsken är så mysig och det är absolut ett vårtecken, nu har vi snart riktig vår. Känner en härlig glädje. Hur firar du påsk? Här är det god mat, härlig stämning och mycket skratt.

Förutom det så jobbar jag också under helgen som många gör, med mina bokningar. ❤

Om du behöver vägledning så är du välkommen att höra av dig till mig. Pm (Karolina Angelwind)  eller mail anglarfinns@outlook.com 🙂

Nu önskar jag dig en fantastisk fortsättning på kvällen.

Ljus och Kärlek 🙏

Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke