Jag vill önska dig en mysig fortsättning på påsken

0

Hej fina du! 🙂

Hur är din påsk? 🐣 🙂 Jag har det mysigt med familjen med kärlek och glädje. Har varit ute i vårsolen, det har varit så milt och härligt väder idag. Det ger så mycket ny energi när snön smälter.

Jag och min man var iväg och handlade det sista inför kvällen, så mysigt att åka iväg tillsammans. Tycker att påsken är så mysig och det är absolut ett vårtecken, nu har vi snart riktig vår. Känner en härlig glädje. Hur firar du påsk? Här är det god mat, härlig stämning och mycket skratt.

Förutom det så jobbar jag också under helgen som många gör, med mina bokningar. ❤

Om du behöver vägledning så är du välkommen att höra av dig till mig. Pm (Karolina Angelwind)  eller mail anglarfinns@outlook.com 🙂

Nu önskar jag dig en fantastisk fortsättning på kvällen.

Ljus och Kärlek 🙏

Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke