Budskap Måndag 26/3 – Onsdag 28/3

0

Hej fina du!
Här får du budskap för Måndag – Onsdag.
Jag tog en paus med budskap i några dagar, har njutit av helgen och kopplat av. Hoppas att du har haft en underbar helg. 🙂

Det första som kommer upp är att dela med dig av din kärlek och glädje. När vi delar vår glädje så känner vi hur vi blir ännu mer uppfylld av just glädje. Det här kan du dela med dig av utan någon som helst ansträngning. Du upptäcker hur du kan njuta av det utan ägande eller band och det ger dig en känsla av kreativitet. Allt runt omkring dig kommer att falla på plats nu, det ser så ut. Njut av det här och låt ditt inre överflöd och runt dig komma fram.
Änglarna vill påminna dig om att inte vara fokuserad på andra platser utan var fokuserad på det som är här och nu, i nuet. Ta emot det som kommer, var öppen för det.
Skulle du falla, kliv upp och borsta av dig och skratta åt det och ta nya tag.
Släpp in glada och kärleksfulla människor i ditt liv och släpp taget om skölden runt dig, om du har det runt dig. Det som du har att läka inombords har ingen möjlighet att läkas om du täcker dig med en sköld. Släpp den och låt dig läkas. Då hindrar du inte dig själv heller att få den kärlek och näring som du behöver. Om du känner igen dig på den biten så är det dags att sluta att kämpa. Det finns mycket kärlek för dig om du bara släpper in den. Förlåt dig själv för det som behöver förlåtas, du är värd det bästa.
När du har en villighet att anta livets utmaningar så kommer du snart att få njuta av framgång. Ta emot den och välkomna den, dela din glädje med dina vänner.
Njut av det här fullt ut denna stund utan att rama in det, då kommer du att kunna ta framtiden precis som den kommer och stanna i nuet.
Fira det här och fortsätt på din väg av framgång.

Om du vill ha vägledning så är du varmt välkommen att skicka pm till mig (Karolina Angelwind) eller mail anglarfinns@outlook.com

Andekontakt 200:- ord. pris 250:- Tidsbokning

Kostnad 150:- för Karolinas Vårspecial.
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Det finns också möjlighet till mitt erbjudande av enstaka frågor för 80:- st eller 2 st för 140:- Betalas med swish vid bokning. Svar fås inom 3-5 dagar efter betalning.

Ljus & Kärlek 🙏

Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke