Budskap Torsdag 22/3 – Fredag 23/3

0

Hej fina du!
Här får du budskap för Torsdag och Fredag. 🙂

Det första jag känner är att du kanske inte uttrycker dig själv så pass mycket som du önskar, det blockerar din energi och livskraft från att flöda fritt. Det kanske är så att du trycker undan dig själv och din kraft för att följa andras krav och förväntningar på dig. Om vi straffar oss själva för misstag genom att känna skuld, så kan vi låsas fast i en cirkel av förtvivlan som gör så att vi inte ser klart. Straffa inte dig själv och tvivla inte på dig själv, du är fullkomligt okej som du är. Det är naturligt att gå vilse ibland. Här handlar det om att frigöra alla spänningar och stress som kanske har byggts upp inom dig. Hitta ett sätt som passar dig att frigöra spänningar.

 


Träna är bra, gå ut på en promenad, gör något som skakar om din energi så att den får flöda fritt igen. Prova detta och släpp dina hämningar och fira sedan att du har skakat dig loss från det som kanske får dig att känna dig fast. När du gör de förändringarna så blir du också lyckligare och fylld av glädje. En glädje inom dig som också strålar utåt och smittar av sig till andra. Du behöver inte planera in något, släpp loss och fira. I detta så kommer du också att väcka upp mästaren inom dig, och bli inspirerad och den sista pusselbiten sätts på plats.

 

Om du vill ha vägledning så är du varmt välkommen att skicka pm till mig (Karolina Angelwind) eller mail anglarfinns@outlook.com

Kostnad 150:- för Karolinas Vårspecial. Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning. Det finns också möjlighet till mitt erbjudande av enstaka frågor för 80:- st eller 2 st för 140:- Betalas med swish vid bokning. Väntetid pga kö, svar fås inom 5-7 dagar efter betalning.

Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke