Det är utvecklande att gå sin egen väg

3

Hej fina läsare! 🙂

Jag sitter och njuter av mitt kaffe och jobbar med mina bokningar, tar en liten paus och samlar ny energi. Det är så kul att jobba med att hjälpa människor och djur att komma framåt i livet. Även att hjälpa till med vägledning och healing. 💕

Nu tänkte jag berätta om hur det är för mig att gå min egen väg. Det första jag kan säga om det är, fantastiskt och spännande. Att följa min inre vägledning leder mig precis dit jag ska och jag är precis där jag ska vara just nu, nästa steg kommer när det ska. Jag har tillit till att allt sker precis när det ska. Sen är det fullt normalt att gå vilse ibland och inte veta vad nästa steg är, och det är okej att inte veta ALLT. Vi får inte alltid alla svar, det kommer som överraskningar och mycket för att vi ska lära oss att följa vårt egna flöde och att vara i nuet. När vi tillfälligt går vilse så händer mycket inom oss, det är mycket som vaknar till liv i vårt inre. Intuitionen stärks, insikterna kommer, vi vaknar till liv och går dit vi ska. Det är bara en del av det, jag kommer med en uppföljning på detta. Det som är bland det viktigaste i det här är att ha tillit, det är värt det.

Människor och situationer som vi möter är både välsignelser och lärdomar, det tar oss närmare den vi är menad att vara. Lärdomar kan också vara välsignelser, eller hur? Om vi inte ser det i stunden så kommer det upp till ytan en tid efter. Vi lär oss mycket av det och kan lättare säga nej till det vi inte vill ha i vårt liv, också säga ja till det vi vill ha. Vi växer och utvecklas och kommer framåt och helas.

Den väg jag har valt har gett mig möjligheten att träffa och få kontakt med fantastiska människor och situationer. Där vi lyfter varandra och vill se den andra lyckas, det är för mig helt underbart. Det är ren kärlek för mig. ❤ Att hjälpa varandra att lyckas och utvecklas är kärlek. Alla människor och djur som jag har fått hjälpa sedan jag började med det mediala är fantastiskt. Jag vill säga till dig att våga vara den du är, våga vara annorlunda och följ ditt eget flöde. Låt ingen begränsa dig att bli den du är menad att vara. Jag vill se dig komma framåt och göra verklighet av dina drömmar! ✨

 

Om du vill ha vägledning så är du varmt välkommen att skicka pm till mig (Karolina Angelwind) eller mail anglarfinns@outlook.com

Kostnad 150:- för Karolinas Vårspecial. Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning. Det finns också möjlighet till mitt erbjudande av enstaka frågor för 80:- st eller 2 st för 140:- Betalas med swish vid bokning. Väntetid pga kö, svar fås inom 5-7 dagar efter betalning.

Ljus & Kärlek 🙏

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Hej Karolina !
  Du har så underbara energier omkring dig 😇❤

  Jag dras ofta till dina budskap och som sagt inget är en slump !

  All lycka till !!//Stina

  • karolinaochanglarna on

   Hej Stina! <3 🙂
   Tack så mycket, fint att höra och du sänder också ut underbara energier. 🙂
   Vad kul att höra, roligt att du vill läsa och det har du så rätt i att inget är en slump!
   Tack, all lycka till dig med! /Kram Karolina

 2. Pingback: Del 2, Det är utvecklande att gå sin egen väg

Lämna en tanke