Nu blir det äntligen ljusare!

0

Vilken underbar dag det är, ljust och fint ute och nu när det är vårdagjämningen så blir det ännu ljusare. 🙂 “Snart” är den enorma mängden snö här ett minne blott. 😉

Jag älskar våren när allt vaknar till liv och blommorna börjar att komma fram och luften känns varmare, det är så vackert. Jag trivs bäst med vår och sommar. Mitt senaste budskap handlade om förändring och att många av oss har precis som våren inom oss. De frön som vi har planterat kommer snart att blomma om de inte gör det riktigt än. Alla förändringar vi går igenom är nödvändiga. Vi växer och utvecklas och blir de vi är menade att vara. Vi växer ifrån det som vi inte längre behöver eller känner oss hemma med längre, och det är okej. Det är livet och med det följer förändringarna som får oss att blomma ut.

Det är ju också den internationella lyckodagen idag! 🙂 Den känner jag inom mig och inte bara idag. Vad är lycka för dig?

Behöver du vägledning? Kanske kan Karolinas Vårspecial vara något för dig? Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv och jag ger dig budskap och vägledning. Betalas via swish vid bokning, kostnad 150:- Du är välkommen att kontakta mig på messenger Karolina Angelwind eller på mail anglarfinns@outlook.com Svar fås mellan 3-4 dagar efter betalning.

Ljus & Kärlek 🙏

Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke