Budskap Fredag 16/3 – Söndag 18/3

0

Hej, idag är en riktigt härligt solig dag! 🙂 Nu har vi kommit ytterligare en bit närmare våren, helt underbart! 🙂
Nu får ni budskap för Fredag – Söndag.

Många av oss upplever stora förändringar både inom oss men även i det yttre.
För helgen så är budskapet att släppa taget om det vi är klara med, det som är fullbordat. Oavsett om det handlar om ditt arbete, en flytt, kanske en relation eller något annat så är det dags att släppa taget om det.
Det är något större som väntar på dig, det finns nya saker för dig att upptäcka. Det är som en frigörelse för dig.
I detta så kommer det upp starkt att följa flödet, att inte försöka att simma motströms. Ha tillit till att du får precis det stödet du behöver, livet för dig dit du ska.
Låt känslan av att vara avslappnad och öppen växa mer och mer, du är mogen för det och allt är precis som det ska och det blir precis som det ska. Du är redo att dela med dig av ditt inre, din rikedom.
Oroa dig inte för några förberedelser, det kommer helt naturligt för det är den rätta tiden. Låt din kreativitet blomma ut. När du följer flödet så kommer din energi att pulsera genom dig och ge dig inspiration och också vila i dig själv. Behöver du vila eller mer inspiration så gå inåt till din egen källa. Den finns alltid tillgänglig för dig, ditt innersta rum.

Önskar dig en magisk helg! ❤
Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke