Sover du gott på nätterna?

0
“Detta är ett sponsrat inlägg”

 

 

Hur sover du på nätterna? Har du ryggproblem?
Fibromyalgi, reumatism, muskelvärk eller besvär i axlar och nacke?
Det kan ju också bidra till mer stress och depressioner att inte sova bekvämt.
Är det dags att skaffa en ny bekväm säng eller en madrass?

Att sova skönt och bekvämt är viktigt för välmåendet. Så skönt att få vakna utvilad och må bra i kroppen. Att ha värk och andra besvär påverkar hela ens tillvaro kan jag känna när vi inte ligger bekvämt.
Sover jag dåligt dåligt så får jag ofta huvudvärk. De här sängarna och madrasserna är väldigt populära och omtyckta.

De här madrasserna passar alla kroppstyper för de formar sig efter kroppen, det finns olika madrasser att välja mellan. Det har tryckavlastande madrasser och kuddar som har två olika material, viskoelastiskt temperaturkänsligt cellmaterial och Outlast®teknologi. Båda materialen utvecklades ursprungligen för NASA för behov av optimal tryckavlastning vid rymduppskjutningar och för temperaturreglering i rymddräkterna.

Outlast®teknologin hjälper kroppen att nå och hålla den den bästa individuella kroppstemperaturen, då kan vi sova skönt och vara helt avslappnade. Underbart att få sova bekvämt som är viktigt för oss alla, och med rätt temperatur hela natten.
De har nog sveriges mest nöjda kunder. De har både sängar, madrasser, täcken och kuddar som är tillverkade av samma material. Du kan läsa mer här
Det finns också en möjlighet till delbetalning.

Gå gärna in och kika på deras hemsida och läs mer om deras produkter. 🙂

Ha en underbar fortsättning på dagen!
Kram Karolina & Änglarna

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke