Budskap Tisdag 13/3 – Torsdag 15/3

2

Hej fina du! ❤

Nu kommer jag med budskap för Tisdag – Torsdag. Jag har haft full rulle och så blev jag förkyld också så energin har inte varit på topp, men nu tar jag nya tag. 🙂

Det första jag får upp är mycket tankar som du inte egentligen behöver ha, för det hindrar dig bara från att se de möjligheterna som du faktiskt har mitt framför dig. Du kanske har för mycket på gång samtidigt, i tankar eller rent praktiskt?
Du kan om du vill, göra en liten övning för att själv reflektera över vad du skulle kunna rensa bort från dina tankar.
Skriv ner alla dina tankar helt utan att censurera någonting, låt det bara komma ut.
Hur många av de tankarna hjälper dig framåt? De tankarna som inte gynnar dig är en bra idé att jobba på att släppa. Skriv så mycket/ofta du behöver för att rensa ut det. Om du exempelvis tänker “jag klarar inte det här, jag duger inte, vad tänker andra om mig”, så hjälper det inte dig, eller hur?
Prova att göra den här rensningen så kommer du mer och mer få bort det gråa molnet som du kanske har runt ditt huvud. Släpp taget om det, och se möjligheterna.
Även om det kanske kan kännas som att köra fast emellanåt. Det är en övningssak att släppa tyglarna och låta det som kommer komma, det är meningen av olika anledningar.

Det här kommer att få dig att se en hel värld av möjligheter, som ligger helt öppen för dig. Din kärlek till dig själv har ökat, låt den blomma ut helt. Du blir mer avslappnad och obesvärad, du känner dig fri och öppen och kan se möjligheterna när de dyker upp. Det hjälper dig också att komma i harmoni med dig själv, du kommer att flyga högt. Känn totaliteten och ta emot det som kommer.
———————————————————————————-

Jag fortsätter med mitt erbjudande.

Ny månad och närmare våren 

Är det något du vill ha svar på eller något du är nyfiken på inför din framtid?

Ny! Karolinas Kortsvar med ängla/tarotkort! Vill du ha svar med änglakort eller Tarotkort på något du funderar på?
Svar på en fråga eller ett allmänt kort kan detta kan ge dig svar.
(I detta så är det vägledning som följer med kortet.) 25:-  /kort.

Ny! Karolinas Vårspecial. 150:- Vad väntar dig till våren och vad som behöver komma fram just nu.

Karolinas Special 100:- (Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv och jag ger dig budskap och vägledning.)

Karolinas Stjärna 1. 150:- Du får veta vad du behöver tänka på och vilka hinder du behöver ta dig över bland annat.

Enstaka frågor inkl. Vägledning 80:- /st, 2 frågor 140:- (ord. 160:- )

Du är välkommen att skicka pm (Karolina Angelwind) till mig för bokning eller mail anglarfinns@outlook.com  Betalas med swish vid bokning. Svar fås inom 7 dagar.  

………………………………………………….
Ödmjukt tacksam!  

Här är en del av feedback som jag har fått.  

*Karolina, du anar inte hur väl det som du skrev faktiskt stämt in! Jag har haft nytta av att gå tillbaka och läsa flera gånger! Att reflektera över livet och över min karriär har verkligen fått uppta en stor del av min tid. När jag lyssnat på alla kloka råd, oftast vid exakt rätt tid som det verkar, har det resulterat i något gott! Ja, kort sagt, du var ”spot on”.

*Tusen tack för detta fina arbete du gjort 🙏

*TACK, snälla, fina Du! 😍
Jag vill ge Dig lite feedback, på Din vägledning, som jag känner är stark och tillitsfull! Den känns i hjärtat..liksom Dina inlägg och budskap, som jag ofta läser på Andlig frihet…Vissa vägledare spelar på en högre frekvens, och där ÄR Du! 😇

*Tack fina du ❤️ det var så klockrent!

Önskar dig allt gott!
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke