Budskap Måndag 5/3 – Onsdag 7/3

0

Hej fina läsare! 💕

Jag vill börja med att säga att den värme ni utstrålar är så vacker. Det värmer mig att ge er vägledning, det känns så rätt för mig att ge er detta. 🙂

Nu får ni budskap för Måndag – Onsdag.
Det första jag får upp här är kreativitet, att ta fram din kreativitet och att vara öppet för det som vill uttryckas genom dig. Det spelar ingen roll på vilket sätt du uttrycker dig, förena dig med det mystiska. Du kanske gillar att laga mat? Måla? Sjunga eller något annat? Gör det på ditt sätt med sann kreativitet, då ger det både dig och andra glädje. När du låter din kreativitet flöda så lyser hela människan upp. I det här så får jag också upp självförverkligande.
Oavsett vad du gör när du är kreativ så är det viktigt att du låter alla känslorna komma fram. Du kanske känner glädje, inspiration, nya insikter eller sorg? Det du känner är menat att komma upp till ytan för att ge just nytt liv och läkning och en magisk sammansmältning.

————————————————————-

Här kommer också mitt erbjudande.

Ny månad och närmare våren 💐

Är det något du vill ha svar på eller något du är nyfiken på inför din framtid?

Ny! Karolinas Vårspecial. 150:- Vad väntar dig till våren och vad som behöver komma fram just nu.

Karolinas Special 100:- (Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv och jag ger dig budskap och vägledning.)

Karolinas Stjärna 1. 150:- Du får veta vad du behöver tänka på och vilka hinder du behöver ta dig över bland annat.

Enstaka frågor inkl. Vägledning 80:- /st, 2 frågor 140:- (ord. 160:- )

Du är välkommen att skicka pm (Karolina Angelwind) till mig för bokning eller mail anglarfinns@outlook.com  Betalas med swish vid bokning. Svar fås inom 7 dagar.  

Ljus & Kärlek 💕
Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke