Budskap Lördag 3/3 – Söndag 4/3

4

Hej fina du! 🙂
Nu får du budskap för lördag och söndag fast det redan är kväll.

Här får jag till mig att du kanske inte har uppmärksammat den dörren som står öppen för dig, titta närmare på möjligheter. Gå in genom den dörren och upptäck det som väntar. Släpp alla tankar om att du inte skulle vara god nog eller att du inte skulle bli accepterad. De känslorna som du bär på har med det förflutna att göra. Förstå det, nu är det en ny tid med nya chanser och möjligheter. Det här kommer också att ge dig den klarhet som du behöver för att gå in genom dörren och kliva ut till det som kommer att förändra ditt liv på ett magiskt sätt.

Om du känner att du inte är där riktigt än så behöver du kanske mer inre läkning, att låta det som behöver komma fram få komma upp till ytan. Var snäll mot dig själv och ta hand om dig. Tillåt dig att känna det du gör så kan du äntligen läkas. Gå igenom den här processen för att få de förändringar som du längtar efter. Det kommer att ge dig nytt liv och en magisk sammansmältning, tillåt det att komma fram. Omfamna den och dela med dig av det.

Jag vill också ge dig ett erbjudande.

Ny månad och närmare våren 💐

Är det något du vill ha svar på eller något du är nyfiken på inför din framtid?

Ny! Karolinas Vårspecial. 150:- Vad väntar dig till våren och vad som behöver komma fram just nu.

Karolinas Special 100:- (Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv och jag ger dig budskap och vägledning.)

Karolinas Stjärna 1. 150:- Du får veta vad du behöver tänka på och vilka hinder du behöver ta dig över bland annat.

Enstaka frågor inkl. Vägledning 80:- /st, 2 frågor 140:- (ord. 160:- )

Du är välkommen att skicka pm (Karolina Angelwind) till mig för bokning eller mail anglarfinns@outlook.com  Betalas med swish vid bokning. Svar fås inom 7 dagar.  

………………………………………………….
Ödmjukt tacksam!  

Här är en del av feedback som jag har fått.  

*Karolina, du anar inte hur väl det som du skrev faktiskt stämt in! Jag har haft nytta av att gå tillbaka och läsa flera gånger! Att reflektera över livet och över min karriär har verkligen fått uppta en stor del av min tid. När jag lyssnat på alla kloka råd, oftast vid exakt rätt tid som det verkar, har det resulterat i något gott! Ja, kort sagt, du var “spot on”.

*Tusen tack för detta fina arbete du gjort 🙏

*TACK, snälla, fina Du! 😍
Jag vill ge Dig lite feedback, på Din vägledning, som jag känner är stark och tillitsfull! Den känns i hjärtat..liksom Dina inlägg och budskap, som jag ofta läser på Andlig frihet…Vissa vägledare spelar på en högre frekvens, och där ÄR Du! 😇

*Tack fina du ❤️ det var så klockrent!

Nu önskar jag dig en fortsatt fin helg!
Varm Kram Karolina & Änglarna 🙂

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Du kan inte ana vad ditt budskap betydde precis ikväll. – När jag kommit en bit längre i min självläkning, och självinsikt, så ska jag be dig om vägledning.
  Men tack för det du gav ikväll. Har mycket att fundera över.

  • karolinaochanglarna on

   Tack, härligt att höra fina du. Du är så välkommen. <3
   Varsågod, ge det den tid du behöver så kommer insikterna.
   Kram Karolina

 2. Detta hjälpte mig verkligen i en nära relation som jag inte riktigt visste hur jag skulle hantera. När någon som står nära förändras så mycket att man glider isär. En sorg växer fram och jag behöver ge mig utrymme att känna den. Tack <3

  • karolinaochanglarna on

   Tack, fint att höra. <3 Skönt att det hjälper dig på vägen, och det är bra att låta känslorna komma fram för att läkas inifrån. Varsågod fina du.
   Kram Karolina

Lämna en tanke