Budskap Torsdag 1/3 – Fredag 2/3

0

Hej fina du!

Nu får du budskap för Torsdag – Fredag.

Härligt med ny månad, vi kommer närmare och närmare våren.
Det första jag känner är att du sprider glädje och kärlek runt dig vart du är går, kanske både medvetet och omedvetet. Du kanske känner inom dig hur du blommar och får välsignelser från alla håll. Som när vårens blommor kommer fram. Låt din glädje sprida sig, låt det blomma ut ännu mer. Håll det inte inom dig, var inte rädd för att sprida din rikedom. Låt det inte gå till spillo genom att hålla det inom dig, låt det komma fram så kommer det att glänsa ännu mer.


Jag känner som i tidigare budskap, att du kanske håller fast vid det gamla. Det ligger i ditt förflutna och det är dags att släppa det.
Låt inte livet passera, ta för dig. Reflektera över varför du håller fast vid det gamla? Är det någon bit kvar att bearbeta?
Känn vilken frihet det ger dig att gå in i detta nya med ny kraft och lätthet. Det handlar också om att expandera och att dela med sig till andra, delad glädje, dubbel glädje. Följ ditt hjärta och hoppa ut i det nya även om det kan kännas skrämmande, och ditt hjärta kanske slår fort men då hittar du ditt hjärta. Du kan inte missa det.
Så de här dagarna handlar mycket om att dela med dig av din inre glädje, känns som glädjeskutt nästan! 🙂

Önskar dig en underbar start på mars månad! 🙂
Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke