Nu har jag fått hem en spännande box med produkter

0

”Detta inlägg är en annons och innehåller annonslänkar.”.

Nu börjar våren att närma sig, och för min del så piggar det upp och ger glädje att få hem produkter att testa. 🙂

Har nu fått hem Februariboxen med intressanta produkter, om du också är nyfiken på nya produkter så kan du prova en box här

Jag har redan provat ansiktskrämen som var med och den är fantastisk och det blir lent och fint och ger en fräsch känsla. Chokladen smakade jag och det var en spännande och go smak, fick smaken banan/kola. Den var inte så söt.
Resten ska jag prova snart. Att få hem en box en gång i månaden tycker jag är spännande, testar gärna nya produkter och skriver sedan om dem. Totalt har produkterna ett värde på mellan 150:- – 250:- och boxen kostar 99:- i månaden inklusive frakt.

Februariboxen 2018 innehåller följande produkter och erbjudanden:

  • BUBS Chokskalle
  • L300 Intensive Moisture Face Cream
  • Monster Hydro Manic Melon & Monster Ultra
  • Aqua d´Or Sparkles Äpple/rabarber
  • Starbucks Caffé Verona
  • Druvan Vinägrett Tomat & Ingefära

Den innehåller också en tävling där du väljer ut din favorit, fyra vinnare får varsitt presentkort på 500:- att shoppa för hos NA-KD.

Om du vill testa en box så kan du göra det här   🙂

Nu önskar jag dig en mysig fortsättning på kvällen.

Kram Karolina & Änglarna

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke