Budskap Måndag 26/2 – Onsdag 28/2

0

Hej fina du!
Här kommer jag med budskap för Måndag till Onsdag.

Vissa saker upprepas även i det här budskapet, och det betyder att det finns en del kvar som behöver komma fram.
Här känner jag att det är viktigt att stanna i det som är här och nu, slappna av och ta emot det som kommer, när det kommer. Var öppen. Var inte orolig för att snubbla eller falla, res dig upp och borsta av dig och få dig ett gott skratt och gå framåt. Tänk på vad långt du har kommit och hur mycket du har tagit dig igenom, ser du nu i efterhand hur stark du faktiskt är och hur mycket du har utvecklats? Stanna upp en stund i stillhet och känn inåt, du har blivit mer medveten och sann mot dig själv. Du har kommit närmare ditt innersta rum, där du är helt sann mot dig själv.
Om du inte har kommit dit riktigt än så kan du komma dit, genom att låta det som du ska gå igenom komma fram till ytan. Låt det komma, och gå igenom processen, så rensar du ytterligare en sak. Det är ett steg på vägen mot inre frid, i ditt innersta rum.


Straffa inte dig själv för misstag genom att känna skuld. Då kan du låsa fast dig själv i förtvivlan och hopplöshet, då får du inte den klarhet som du behöver om dig själv och alla de situationer du möter.
Du är fullkomligt okej som du är, och det är helt naturligt att gå vilse ibland. Lär av det och gå vidare och använd lärdomarna till att inte göra om samma sak igen.
Så stanna i nuet, det bär på en gåva för allt hårt arbete som du har klarat av fint. Framgång och lycka väntar, både i ditt inre och det yttre. Du har fina gåvor, låt det komma fram. Skjut allt åt sidan som har hindrat dig från att agera, det ger dig lättnad och en befrielse.

Jag vill också ge dig ett erbjudande som gäller tom onsdag den 28/2.
Karolinas special 80:-   (Ord. 100:- ) (Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv och jag ger dig budskap och vägledning)
50:- per fråga

Du kan nå mig på mail anglarfinns@outlook.com eller skicka pm på facebook Karolina Angelwind. Betalas vid bokning med swish. Du får svar inom 4 dagar.

Önskar dig allt gott!
Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke