Budskap Fredag 23/2 – Söndag 25/2

0

Hej fina du, här får du budskap för Fredag till Söndag.
Jag har inte haft möjlighet att lägga ut nåt budskap, min pappa åkte in på sjukhus men är på bättringsvägen nu. Han har en början på en lunginflammation och med hans sjukdomsbakgrund så är det inte konstigt att han blev så dålig. Han har bland annat hjärtflimmer och måste också byta ena hjärtklaffen. Änglarna är med oss alla fina du. <3

För denna helgen så känner jag att det första som kommer upp så är det dags att släppa taget om något som du är klar med. Det kom även upp förra gången så det är en kärleksfull påminnelse från änglarna. Tillåt dig att känna det du gör och försök inte att hålla det kvar. Något större väntar på dig, du har nya saker att upptäcka. I den här frigörelsen så kommer du att upptäcka att medvetenheten växer i dig nu och blir synlig om den inte redan är det.
Du behöver inte kämpa för att få den att växa. Om du har eller har haft en känsla av att gå runt i mörkret så kommer det snart att släppa och du kommer att bli mer självständig och du ser saker tydligt. Det är dags att leva maximalt och lysa upp starkt och leva det liv som du drömmer om, gör det till verklighet.


Om du känner att du har utmaningar framför dig så möt de istället för att släppa in rädsla och backa. Försök inte att undvika dem, för om du ska utvecklas till det som är menat så behöver du gå igenom det.
Var modig att växa och ta emot det som kommer så att du kan nå din fulla potential och bli den du är menad att vara. Kompromissa heller inte med din inre sanning men var villig att möta andra på halva vägen om ni inte tycker likadant och försök att få en harmoni mellan er. Du kanske har kompromissat för andras skull, för att andra inte ska tycka eller tänka något negativt om dig? Tänk på att din inre sanning tar dig på nya vägar som är menade för dig, så tryck inte undan den. Den behövs för din utveckling och du kommer att upptäcka att du är mästaren över dig själv och du har kraften! Kom ihåg att din medvetenhet kommer inifrån.

Jag vill också ge dig ett erbjudande som gäller nu under helgen och fram till onsdag den 28/2.
Karolinas special 80:-   (Ord. 100:- ) (Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv och jag ger dig budskap och vägledning)
50:- per fråga

Du kan nå mig på mail anglarfinns@outlook.com eller skicka pm på facebook Karolina Angelwind. Betalas vid bokning med swish. Du får svar inom 4 dagar.

Önskar dig en riktigt mysig helg!
Varma kramar Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke