Budskap Måndag 19/2 – Onsdag 21/2

0

Hej fina du! ❤

Budskap för Måndag – Onsdag.
Jag får direkt upp att du har möjlighet att dela din kärlek på olika sätt genom glädje och skratt. Det kommer att göra dig ännu mer uppfylld av kärlek. Du njuter av att dela din kärlek vart du än är, utan att du behöver anstränga dig speciellt. Det är en tid med extra mycket kreativitet och du är öppen för att dela med dig av det vackra du har inom dig, det ser ut som att det du har runt dig faller på plats nu. Njut av allt det här och låt din glädje och överflödet svämma över. Att du nu har nått till ditt hjärta betyder att du känner kärlek, medkänsla, glädje och total lycka på ett kraftfullt sätt som har öppnat upp ditt hjärta. Du har också möjligheten att hjälpa andra att öppna sitt hjärta precis så som du har gjort. I detta så finns det ingen avundsjuka, det är ren kärlek och medkänsla.
I detta så får jag också upp firande och glädje tillsammans i en äkta inre glädje. Den här glädjen kan visa sig i sång, dans eller glädje på annat sätt, något som är kreativt. Det kan också bli tårar av tacksamhet.
Din glädje smittar av sig till andra, var spontan och bry dig inte om att planera för mycket. Bara njut och släpp loss.
Håll fast vid den här glädjen och ta inte livet så allvarligt.

 


Du har också en förståelse som är hel och i harmoni med det som händer i ditt liv.
Nu kan du också dela med dig av din inre rikedom, du är redo. Släpp taget om det du är klar med och dela med dig av ditt inre. Slappna av precis där du är och var villig att låta det flöda ur dig. Sättet du delar med dig på vet du inom dig, kanske i relationer, arbete eller på något annat kreativt sätt?
Du behöver inte heller förbereda dig, det kommer naturligt och det är den rätta tiden.
Gå framåt med ljus i ditt hjärta och med en tacksamhet. ❤

Varma kramar
Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke