Jag har haft en underbar helg

0

Hej fina du!  ❤


Hur har din helg varit? 🙂 Jag hoppas att du har haft en fin helg med kärlek och glädje.
Min helg har innehållit både andligt jobb och avkoppling med familjen, jag är så tacksam och med just tacksamhet  kommer vi långt.

Igår så åkte vi och hälsade på min syster och firade hennes son som fyllde år, vi hade det riktigt bra.  ❤


Hela familjen var med och inklusive hundarna som fick mysa med min systers katt, vilket de tyckte var spännande och lite läskigt på samma gång.

Djuren var det full rulle på så det blev en djup sömn för hundarna inatt. Haha
Vi fikade gott och tittade på melodifestivalen tillsammans och hade en riktigt fin familjekväll tillsammans. 🙂

Jag och min vackra syster. 🙂

Det är viktigt att koppla av också och samla ny energi, meditera och träffa både människor och djur. 🙂
Ni läsare ger mig också så mycket glädje och jag är ödmjukt tacksam att vägleda er och för mail som jag får.
Det värmer i mitt hjärta att ni är tacksamma för det jag delar med er.
Ni är fantastiska, massor av kärlek och ljus skickar jag till er!

Vill också visa feedback från en som jag hjälpte i helgen. Ödmjukt tacksam! ❤

TACK, snälla, fina Du! 😍
Jag vill ge Dig lite feedback, på Din vägledning, som jag känner är stark och tillitsfull! Den känns i hjärtat..liksom Dina inlägg och budskap, som jag ofta läser på Andlig frihet…Vissa vägledare spelar på en högre frekvens, och där ÄR Du! 😇

Nu önskar jag er alla en underbar fortsättning på söndagen.
Varma kramar
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke