Budskap Lördag 17/2 – Söndag 18/2

0

Hej fina läsare!
Här får du budskap för Lördag – Söndag.

Det som händer i ditt just nu kommer för att du ska se och upptäcka gamla mönster som ligger långt långt tillbaka, ända till tidigare liv. Det kommer också för att du ska bli medveten om just de mönster som är menat att du ska gå igenom. Det handlar också om att gå in i en djupare meditation för att se dina tidigare liv och det kommer att ge dig en djupare förståelse av mönster i detta livet. Då får du upp ett flöde av händelser i ditt sinne.
Det är dags att göra din själsresa för att bli medveten och oroa dig inte, du kommer att vara förberedd. Inget kommer som du inte är förberedd på, det som kommer är du redo för.

När du gör den resan så använd det du får till dig till skapande och förståelse.
Använd också det som du har lärt dig av det och dina erfarenheter och uttryck dig, det är dags för det, det kommer upp som en påminnelse från mitt tidigare budskap.
Släpp också taget om förväntningar som du har haft på dig själv och andra och vila i ditt eget centrum och rikedom.
Acceptera det som Är, så kommer du att kunna ta emot all utveckling på ett helt nytt sätt som du inte tidigare kanske har gjort. Njut av stunden att vara i nuet, av att komma till vila, känn att du redan är hemma för det är du hela tiden.

Jag får också upp igen att det är dags att lämna det gamla bakom dig, att inte hålla fast vid det. Du har vuxit ifrån det gamla och har redan gått igenom det, du är färdig för nästa steg i ditt liv.
Var öppen för det som nuet erbjuder dig, låt inte livet passera dig förbi.
Se allt det vackra du har möjlighet att ta del av.

Önskar dig en magisk fortsättning på helgen!
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke