Budskap Torsdag 15/2 – Fredag 16/2

0

Hej fina du!
Här får du budskap för Torsdag – Fredag.

Det första jag känner är en inre förändring som är en sak som du behöver gå igenom, det kanske känns skakigt men det är något som behöver få komma upp till ytan. Det är en bit som är väldigt viktig och nödvändig, så släpp fram det som behöver komma fram. Möt den här förändringen på halva vägen och säg ja till den här förnyelsen. Du kommer att komma ut starkare ur det här och mer öppen för nya erfarenheter. Det blir en klarhet precis som visades i förra budskapet. I detta som kommer också en stress upp, den stressen kan du släppa, allt måste inte vara perfekt. Ta fram din spontanitet och kreativitet och släpp alla måsten. Även fast du har mycket att göra och försöker att göra lite här och lite där så fokusera på att ta en sak i taget, gör klart en sak innan du påbörjar nästa. Om du har en känsla av att du kör fast så ta en sak i taget så släpper det. Det handlar också om att ta emot det som kommer till dig, vad det än handlar om. Gå igenom det och ge all din uppmärksamhet till varje process du går igenom, för det är just olika processer det handlar om. Om du gör det så kommer du att se att det ger dig en kreativitet och ny energi i allt du gör. Det är den största gåvan du kan ge till dig själv, att vara totalt närvarande i allt du gör och gå igenom alla processer som dyker upp. Var bara där, var närvarande. Då kommer gamla vanor att släppa, bit för bit.

Oavsett vad det handlar om som har tagit din energi och din tid, är det dags att släppa och låta det nya börja.
Om du accepterar förändringarna så kommer du i det här att känna en fullbordan och ett nytt flöde i ditt liv och även inom dig. Känn tacksamhet och fira det nya som är på väg och det gamla som är över.
Kom ihåg fina du att det alltid finns en ny början.

Önskar dig allt gott!
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke