Fortsättning på dina önskningar till universum

6

Hej vackra du!
Du kanske läste mitt inlägg där jag skrev “hur du kan skriva din önskelista till universum” ?
Här kommer iallafall en fortsättning på det, intressant det där med att önska sig förändringar.
Hur går det med dina önskningar? 🙂

När vi skriver våra önskningar till universum så räcker det inte med bara med listan för att manifestera det vi vill ha in i vårt liv. Det gäller att känna det med våra sinnen, visualisera som att det redan har hänt.
Det handlar också om att släppa våra föreställningar om att “det kanske inte kommer ändå eller men vilken tid det tar”. Föreställ dig istället att det kommer att hända positiva saker i ditt liv och inom dig. Det kanske inte kommer på en gång för att du inte är redo? Eller att tiden inte är rätt exakt nu?
En sak är säker att förändringar kommer när vi bestämmer oss för att släppa in det. Med det följer utveckling, läkning, och andra bitar som hör till för att nå vår högsta potential och frihet.
Mitt tips är att leva sig in i det du önskar få in i ditt liv och följ änglarnas vägledning, även om det känns nytt och ovant för dig.
Sen så kan vi alla fastna på vägen och möta utmaningar och det är så livet är. Det bästa med det är att vi utvecklas och det går att ta sig över. Allt som vi möter kommer faktiskt just för att vi är starka nog att klara av det, det är en av steget mot det vi vill ha. Vissa saker kanske inte känns som att det hör ihop med din dröm men lita på att det är en bit av helheten, det som ska komma. Det är som en förberedelse för att det ska bli så bra som möjligt.
Vill också lägga till att det är okej att ha sämre dagar, ingen är positiv dygnet runt. Då är det en del som ska rensas ut, släppa ut gammalt för att göra plats för det nya. En transformation som vi alla går igenom, vi utvecklas hela tiden.

Ibland har vi så bråttom och vill att allt ska hända på samma gång, vi vill så mycket. Jag har lärt mig att när jag tar ett steg i taget och låter det utvecklas naturligt så blir det ännu bättre än vi kan tänka oss.

Berätta gärna hur det går för dig, ser fram emot att få höra. 🙂

Fortsättning följer….

Önskar dig en mysig alla hjärtans dag precis som alla andra dagar!
Kärleken och uppskattning ska finnas varje dag och inte bara idag. <3
Massor av kärlek och glädje till dig!
Kram Karolina & Änglarna

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Yvonne Furberg den

  Ja det stämmer då på mig , jag har inte så mycket tåla mod och har svårt att släppa saker, har inte så mycket självförtroende och har svårt att lita på mänisor . Har blivit sviken många gånger . Många kramar

  • karolinaochanglarna den

   Jag kan förstå att det kan vara svårt att släppa det förflutna men ta en dag i taget, låt kärleken till dig själv växa. Då kommer du att kunna släppa det mer och mer för varje dag som går. Du kan också affirmera dagligen att du är älskad och älskvärd. Det är ett steg på vägen. <3
   Låt det ta den tid det tar men fastna inte, ett steg i taget fina du.
   När du höjer din kärlek till dig själv så kommer du också att dra till dig människor och situationer som är menat för just dig.
   Kram Karolina <3

 2. birgitsanglarum den

  Hej fina du<3
  Jag prioriterar helt annorlunda idag jämfört med mitt första brev med önskningar.
  Numera står hälsa och trygghet högst upp och ekonomi finns allra längst ned.
  Man inser vad som är viktigast i livet. Klart att pengar är bra att ha och du kan göra så mycket när du har dem. Men de är inte värda ett dugg om du inte har hälsan och tryggheten.

  Jag mår så bra nu, jag har flyt och saker "bara händer", jag vet att de händer av en anledning, att allt händer av en anledning. Jag är så otroligt tacksam att jag hittat tillbaka till min väg.
  Massor av kramar och kärlek till dig
  Birgit

  • karolinaochanglarna den

   Hej fina <3
   Det låter helt underbart, du har så rätt i att hälsa och trygghet är prio. Då har vi mycket lättare att nå allt annat och det blir ett fint flöde.
   Inre hälsa leder också till yttre hälsa. <3
   Härligt att du har fått ett flöde i ditt liv och att saker bara händer, fantastiskt! 🙂
   Tacksamhet skapar otroligt mycket, det är allt.
   Massor med kramar och kärlek till dig med.
   Kram Karolina

 3. Perry den

  Tack Tack Tack jag längtar efter det
  Jag önskar

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina du. <3 Underbart, visualisera och affirmera och ha tillit så kommer det fina förändringar. 🙂
   Kram Karolina

Lämna en tanke