Budskap Onsdag 14/2

2

Hej fina du! 🙂

Idag visar änglarna att du har en möjlighet till klarhet, var i tystnaden en stund och lyssna inåt. Ta emot den här stora gåvan som finns tillgänglig för dig nu och dela med dig av den. Du kan välja att kliva ut i det som fortfarande är okänt till viss del för dig och följa flödet, och ta emot det som kommer till dig öppet. Att du litar på att livet för dig precis dit du ska. Det kan också vara så att du försöker simma motströms, om du har en rädsla så kan du jobba bort den. Du kanske skjuter upp saker fast du ser ljuset och något nytt som väntar på dig. Du vill nog inom dig bara kliva rakt ut och uppleva allt det som du drömmer om inom dig, det du längtar efter. Släpp dina tankar “tänk om”. När du släpper de tankarna och tar klivet ut så får du känslan av lättnad och befrielse. Det ger dig tankar i efterhand varför du väntade så länge.
Om det känns jobbigt nu att ta klivet så tänk på att det kommer att släppa och du ser det på ett nytt sätt efteråt.

Var dig själv, naturlig och vacker precis som du är. Våga gå din egen väg utan att tänka på vad andra tycker och tänker, det är ditt liv och det är värdefullt. Ta vara på det.

Jag vill också ge dig en Alla Hjärtans special. <3
1 fråga med vägledning för 50:-
Du kan maila mig på anglarfinns@outlook.com eller skicka pm på facebook, Karolina Angelwind.
Betalas med swish vid bokning. Du får vägledningen 1-3 dagar efter bokning.

Nu önskar jag dig en magisk alla hjärtans dag!
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke