Känner du dig fast på något sätt?

4

Hej fina läsare!
Här är det en uppiggande smoothie som gäller och att skriva är ännu en passion som jag har, och att kombinera det med att jobba andligt är perfekt för mig. Jag tycker om att bolla tankar och dela med mig. Det finns mycket inom mig som vill komma ut, har mycket att dela med mig av. 🙂 Har fått till mig av änglarna hur jag ska dela med mig, det kommer jag att berätta mer om lite längre fram.

Idag tänkte jag tipsa om hur du kan ta dig framåt om det känns som att du har fastnat.
Känner du dig fastbunden av något? Att du inte kommer framåt för att något stoppar dig?
Det kan vara något inom dig själv som stoppar dig, eller så är det något runt dig som gör att du inte ser allt klart och har svårt att fokusera.
Som jag ser det så är det bara vi själva som stoppar, för det som händer runt oss kan vi lära oss att hantera, och inte låta oss påverkas av det. Oavsett om det är avundsjuka runt oss eller elakheter, så sitter problemet inom den personen som beter sig så. Kan vara rädslor, dålig självkänsla och osäkerhet som grundar sig i det beteendet. Sen finns det de människor som vill förstöra för andra men det är ingenting att lägga någon energi på. Att vilja förstöra för andra grundar sig i missnöje hos sig själv.

När det finns balans så finns det också kärlek, empati och respekt bland annat.
När vi ger från hjärtat med kärlek så lyfter vi både oss själva och andra, det är för mig att leva i sanning och förståelse.
När inte avundsjuka finns och vi lyfter varandra istället så är det äkta gemenskap.

Fortsätt med det du gör och det du har planerat, det du drömmer om. Det är ditt liv och din dröm som du kan göra till verklighet, ingen kan stoppa dig om du inte tillåter de att göra det.
Släpp illusionen om att andra stoppar dig, gör det du verkligen vill göra.
Följ din nyfikenhet och gå in genom de dörrar som står öppna för dig, det kommer att ge dig förnyelse.

Här är dagens smoothie med frukter och bär. Så gott! 🙂

 

 

Önskar dig en fin fortsättning på kvällen och glöm inte att du är fantastisk!
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Claes Angelwind on

  Tack för så fina ord älskling 😘 ja usch och fy för avundsjuka och missunnsamma typer 👿 vi vet bättre och struntar i sådant som inte gynnar oss ❤👍

  • karolinaochanglarna on

   Ja avundsjuka och missunnsamhet är tråkigt men vi låter det passera. <3
   Varsågod och tack själv älskling för att du finns, och för att jag får uppleva livet tillsammans med dig. <3
   Jag älskar dig! <3

Lämna en tanke