En pratstund med gubben på stubben

0

Nu vill jag visa er en av mina härliga pratstunder med min man. 🙂 Han ger mig både glädje och kärlek. Vi har ett sånt starkt band och utvecklas tillsammans och har så kul ihop. En ömsesidig kärlek.

Claes 

*Vad tyckte du om att göra när du var barn? 
Vara ute och bygga koja, cykla, åka skylift med morfar. Minns också när jag åkte epa-traktor med min kusin Marcus, det var så stort och häftigt då. Jag har inga äldre syskon men har alltid önskat mig det. Jag var ute jämt. Gräva i sandlådan gillade jag men det var ännu bättre att gräva i rabatten, för jag minns det så tydligt vilken lycka jag kände när jag skulle få göra det. Jag och en grannpojke Niklas tog alla våra små-traktorer och satte igång, känslan av det är obeskrivlig hur jag kände då. Intresset för maskiner och bilar har följt mig ända sedan jag var liten.
Minns när vi skaffade första datorn med windows 98, det var stort och häftigt säger han och skrattar lite. Jag satt och ritade lastbilar med paint, och intresset växte. Jag ritade också för hand redan på dagis.
När jag var inomhus så byggde jag Lego, ritade, körde med småbilar och grävmaskiner, musikintresset kom ganska tidigt. Jag upptäckte Creedence på lp-skivor. I samband med det så kom också mitt intresse för att spela trummor, men det har legat på hyllan ett tag. Vi får se vad framtiden har att ge, det finns mycket att upptäcka.
Jag hade också en freestyle med kasettband, känner mig rätt gammal nu säger han och skrattar högt. Det har gått 15 år sen jag körde moped och lärde känna Pelle, min bästa vän.

Idag så kör jag lastbil, vilket jag har gjort i ca 10 år. Trivs bra med det men söker något mer kreativt, men som har med fordon att göra men inte som mekaniker. Mer något skapande, kanske blir det Lego i någon form, vem vet.

*Vad har du för önskemål om din framtid?
Ett långt harmoniskt och kärleksfullt liv tillsammans med min fru, det är det enda som är viktigt.
Jag vill utvecklas och växa som människa och lära mig mer även om det andliga.
Man kan säga att jag vill vibrera högre, och som hjälp på traven så har jag min fru som öppnar upp mig.
Jag är förväntansfull och nyfiken på framtiden.

*Vad dras du till inom det andliga?
Att kunna vara mer inkännande, att stärka min intuition och att förutspå händelser. Att använda det som hjälp i min vardag och på fritiden. Andekontakt bland annat som min fru gör är fascinerande men fortfarande lite skrämmande men jag kommer dit när det är menat. Änglakort och runor verkar spännande, det kanske jag köper när det känns rätt. Jag kanske får det av min fru när jag fyller år, det är ingen pik till henne. 😉
Allt inom det andliga är fascinerande på sitt sätt, vi får se vad utvecklingen ger mig.

*Hur är det att vara gift med en andlig kvinna?
Det är jättestort för mig, och även att vara gift med en riktig kvinna. Det är öppet, spirituellt, fascinerande, upplevelserikt och kärleksfullt. Jag har lärt mig mer om livet tack vare att jag lever med dig. Har fått en djupare insikt om vad som är viktigt och inte. Mindre fokus på det materiella och mer på det emotionella och spirituella. Men det är inte flummigt som många kanske tror. Det är inget hokus pokus.
Det är helt fantastiskt att leva med dig, du gör mig så lycklig. Du ser Mig på ett sätt som ingen annan.

*Vad är för dig en bra relation oavsett om det handlar om ett partnerskap eller vänskap? 
Man måste ha tillit, ha humor, kunna skratta och ha roligt. Det är viktigt att lyfta varandra i både med och motgång och även ge varandra plats. Det är viktigt att bara finnas där för varandra.

*Något mer du vill säga? 
Om det känns rätt, gör det! Våga testa nya vägar. Det ger nya erfarenheter och upplevelser.
Sluta aldrig att lära dig nya saker! Krokiga vägar är roligare än raka, men obefintliga vägar är roligast för att man får öppna egna.

Tack för en härlig pratstund som vi alltid har. 🙂

Med detta så önskar jag er alla en magisk dag!
Kram Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke