Budskap Måndag 12/2 – Tisdag 13/2

4

Hej vackra du!
Här får du budskap för Måndag och Tisdag.

Kanske känner du dig lite förvirrad just nu för att du inte vet vad som ska komma, eller vad som väntar runt hörnet?
Du kanske inte vet vilken riktning ditt liv kommer att ta. Det är precis nu som allt det som väntar på dig skapas, när du är i tystnaden och slappnar av. Uppskatta tystnaden för det nya håller på att manifesteras och födas fram.
Den här förståelsen du får i detta kommer att berika ditt liv och även andras liv. Dra nytta av dina egna lärdomar och erfarenheter, det är dags att uttrycka dig själv.
Var också medveten om att det utvecklas till något nytt, tillåt det att utvecklas fritt. Nu är det dags för positiva förändringar. Lägg ingen vikt vid vad andra tycker, lägg energin på det du vill skapa. Lägg heller ingen energi på att någon är avundsjuk, låt det passera, fortsätt framåt på din unika väg. Det som växer fram ur det är att du är sann mot dig själv.

Jag känner också av kärlek, att tänka på vad kärlek är för dig?
Kärlek kan vara svårt, det kan vara enkelt. Om det är äkta kärlek så finns det en empati och en känsla av att ge utan att förvänta sig att få något tillbaka. Man ger av glädje. Man upplever kärleken bortom sexualiteten och hedrar varandras unika individualitet. Den sortens kärlek är frihet och inte förväntningar eller behov.
Det tar oss högre i kärlek där allt är ett. Om du är i en relation och ser bortom sexualiteten så blir det en fördjupning av medkänsla. För dig som är singel så finns det en ömsesidig attraktion mellan dig och någon som du kommer att träffa, ni dras till varandra och det är värt att utforska. Om kemin stämmer så faller resten på plats. Kom ihåg att inte nöja dig med det som inte känns helt rätt. I detta så kommer också självförverkligande upp, du får nytt liv och det blir en magisk sammansmältning.

Önskar dig en magisk dag!
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Marlene den

  Tack finaste du💖

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina 💕 🙏
   Kram Karolina

 2. PH den

  Fin andlig sida du har☀️

  • karolinaochanglarna den

   Tack så mycket fina du 💕 🙏 🙂
   Kram Karolina

Lämna en tanke