Ska vi tillsammans sprida mer glädje?

2

Hej fina läsare! 🙂
Jag har vilat upp mig lite efter en tid av full rulle, så nu är jag på g igen. Sitter med min kaffekopp och tittar ut på den otroliga mängden snö, stora snövallar.

     

Nog för att jag tycker att det är vackert med snö men nu känner jag att våren gärna får komma. 😉
Jag tänkte att ni läsare får gärna skicka någon bild på ert bästa, roligaste eller vackraste minne. Något som alltid får dig att le, det som ger dig glädje, värme, kärlek?
Du kan skicka in din bild till min mail anglarfinns@outlook.com så lägger jag upp bilderna i ett blogginlägg.
Beskriv bilden med några ord vad den betyder för dig.

Här är några av mina minnen som betyder mycket för mig. 🙂 Det kommer fler bilder tillsammans med bilder som ni skickar in till mig.

                
Det här är några bilder som jag kunde hitta nu, kommer att dela fler bilder.
Nu väntar jag med glädje på bilder som du skickar in till mig.
Önskar dig en underbar dag! 🙂

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Angelwind den

    Wow 😍 snyggt och fantastiskt skrivet älskling 😘

    • karolinaochanglarna den

      Tack hjärtat <3 🙂 Älskar dig min skatt. Puss

Lämna en tanke