Ska vi tillsammans sprida mer glädje?

2

Hej fina läsare! 🙂
Jag har vilat upp mig lite efter en tid av full rulle, så nu är jag på g igen. Sitter med min kaffekopp och tittar ut på den otroliga mängden snö, stora snövallar.

     

Nog för att jag tycker att det är vackert med snö men nu känner jag att våren gärna får komma. 😉
Jag tänkte att ni läsare får gärna skicka någon bild på ert bästa, roligaste eller vackraste minne. Något som alltid får dig att le, det som ger dig glädje, värme, kärlek?
Du kan skicka in din bild till min mail anglarfinns@outlook.com så lägger jag upp bilderna i ett blogginlägg.
Beskriv bilden med några ord vad den betyder för dig.

Här är några av mina minnen som betyder mycket för mig. 🙂 Det kommer fler bilder tillsammans med bilder som ni skickar in till mig.

                
Det här är några bilder som jag kunde hitta nu, kommer att dela fler bilder.
Nu väntar jag med glädje på bilder som du skickar in till mig.
Önskar dig en underbar dag! 🙂

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke