Budskap Fredag 9/2 – Söndag 11/2

4

Hej fina läsare!
Här får du budskap för Fredag – Söndag. Jag har behövt lite återhämtning efter mycket runt mig, men nu får du budskap igen. 🙂

Det första som kommer upp är kreativitet igen, som sist och det betyder att det ska lyftas fram mer. Kanske har du inte haft tiden eller orken att göra det som tar fram din kreativitet. Många av oss har fullt upp på vardagarna eller så kanske vi inte tar oss tid till det. Vi ger inte oss själva den tiden som vi behöver för att vi är fullt upptagna med att hjälpa andra. Nu är det din tur att ta hand om dig själv, rå om dig själv i helgen. Vad tycker du om att göra för kreativt eller finns det något du är nyfiken på? Gör det som du dras till.
Det är en väldigt värdefull tid just nu för att vila i dig själv, i tystnaden och i stillheten. Dyk in till den punkt där du möter universums stillhet, det kan du göra i meditation eller när du tex målar, eller gör något som får dig att koppla bort allt som är runt dig. För just meditation kommer upp starkt nu, att stänga ute omvärlden om så ens för en stund. Du kan göra det här ensam eller med människor som du känner dig naturlig med. Det är dags att komma till ro i dig själv nu. Lyssna på din inre röst som är din visdomskälla, där endast sanning finns. Det som är runt dig kanske gör dig förvirrad, och kanske kan du känna dig i obalans emellanåt. När du känner så, så är det en påminnelse till dig att söka tystnaden och svaren inom dig själv. Det är bara då din inre röst kan göra sig hörd. Det handlar också om att alltid säga det som ditt inre säger dig, då lever vi i sanning.

All den förståelse och insikter du får till dig i de här stunderna, kommer du att manifestera senare när du kommer till en fas som är mer utåtriktad i ditt liv.

Jag får också till mig att du är klar med något i ditt liv, det är fullbordat. Det kan handla om en relation, ett hem, eller kanske arbete, något som har fått dig att komma till klarhet med vem du är även om det finns en känsla av vemod. Tillåt den känslan att finnas, det är okej att känna det du gör. Var medveten om att det kommer att komma något större till dig, något som väntar på dig. Låt känslan finnas för att sen passera, försök inte att hålla det kvar.
Följ det som kommer till dig, du har nya saker att upptäcka. Det handlar om frigörelse. Om du är i en sån situation nu så vet du vad det handlar om för just dig. Det kommer att bli bra, du har mycket positivt att vänta.

Massor med kärlek till dig
Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Claes Angelwind den

  Tack så jättemycket för det fina budskapet älskling 😘❤

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod älskling <3 :-* Pusss

 2. Ulla den

  Det verkar som du läser av mig helt, mina tankar och slutsatser. Märkligt. Du vet ju inte vem jag är.
  Men jag känner mig styrkt av ditt meddelande.

  • karolinaochanglarna den

   Underbart att höra och tack. <3 Jag ber änglarna om budskap, så kanaliserar jag det som ska fram just nu.❤ Änglarna är fantastiska.
   Härligt att du blir stärkt av det jag skriver. 🙏
   Kram och önskar dig en magisk helg. 🙂

Lämna en tanke