Budskap Måndag 5/2 – Onsdag 7/2

0

Hej fina du, här få du budskap för måndag – Onsdag.

Det första som kommer upp är en positiv förändring, antingen en fysisk flytt eller en ändring i ditt sätt att vara. Att en ny sida av dig kommer fram, något som blommar ut. Det här kommer att ge dig en känsla av äventyr och du kommer att växa i detta. Ta emot det här nya även när det kommer förändringar och situationer som du inte är van vid. Acceptera det nya, det är en del av processen. Det kommer att ge dig upplevelser.
Det kan hända att du inte har sett eller upptäckt det än eller att du inte ser dörren som står öppen för dig. Eller så har du kanske tankar som att du inte skulle vara god nog men det är du, du duger precis som du är. Det som du har upplevt tidigare ligger i ditt förflutna och det är nya tider nu, nya chanser till förnyelse.
Släpp taget om den gamla smärtan så kommer du att få den klarhet du behöver för att öppna dörren till det som är menat för just Dig. Tänk inte på att allt måste vara perfekt, andas och slappna av. Det kanske inte blir exakt så som du har föreställt dig eller så som du vill ha det, men det blir ännu bättre när du släpper kontrollen.
Då släpper även din stress. Ta en härlig promenad ute i naturen och träna på att bara vara. Försök inte att tvinga fram något, det kommer precis när tiden är rätt.
Om du är i en situation som du inte vill ska upprepa sig gång på gång så är det viktigt att följa livets flöde, och släppa gamla mönster. Öppna upp för allt nytt som kommer in och se det som en chans till just förändringar. Om det känns lite svajigt på vägens gång så kommer det att gå över, det är inte farligt. Det är en utveckling och det hjälper dig att bryta mönster och det stärker dig på många sätt, det kommer du att se när du tar steget.
Fortsätt att visualisera och föra in glädje och kärlek i din situation. 🙂

Jag vill också visa en härlig bild som jag fotade häromdagen.

Önskar dig allt gott!
Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke