Budskap för lördag 3/2 – Söndag 4/2

0

Hej fina läsare!
Här du du budskap för lördag – söndag.

Intuitiv kommunikation

Det här kortet bekräftar att du har en naturlig psykisk förmåga som kan vidareutvecklas och utökas. Men för att utveckla denna medfödda gåva måste du ägna större uppmärksamhet åt din intuition. Detta kan komma i många former. Det kan till exempel vara en magkänsla, en ovanlig eller oväntad tanke eller en subtil och tyst viskning som verkar flöda från ditt hjärta. Blunda och var medveten om allt du känner omkring dig. Universum är levande, jorden och naturen är levande energier. Vare sig du vet det eller inte, så finns en aspekt av dig som står i ständig gemenskap med hela skapelsen; Därför är du också i ständig kommunikation med alla och allt. Allt du behöver för att utöka denna underbara förmåga finns inom dig. Börja att lyssna på din inre röst och lär dig att lita på dina vibbar och naturliga instinkter. Du är på väg att upptäcka ett helt nytt sätt att vara.

Jag känner också att nuet är en gåva och det kommer du att upptäcka om du inte redan har upptäckt det. Lyckan är din, det är ett resultat av allt du har tagit dig igenom, ditt inre arbete. Känn harmonin inom dig oavsett vad som händer runt dig, och även inom dig. När du känner harmonin och fokuserar på dig själv så kommer du att känna att du kan röra dig obegränsat utan att något runt om dig stör på något sätt. Var vaken och medveten. Låt ditt inre ljus följa dig vart du än går och vad du än gör.
Ta också fram din kreativitet och var öppen för det som vill uttryckas genom dig. Du kanske tycker om att måla eller aldrig har gjort det men känner att du vill göra det, eller sjunga, plantera blommor, laga någon ny maträtt, börja med en ny dans? Oavsett om det är att måla eller något annat kreativt så låt det komma fram genom dig.
Det ger dig glädje och är också en välsignelse för andra. Vi alla är kreativa och alla kan ta fram sin kreativitet och börja att skapa. Gör det med sann glädje och kärlek, låt det få dig att växa och utvecklas. Älska det du gör.
Jag känner att många är i behov av vägledning så jag kör mitt erbjudande ett tag till. Jag går ju djupare i mina vägledningar som har uppskattats mycket och jag vill ge fler möjligheten. ❤

Specialerbjudande!

*Karolinas vinterspecial (Karolinas nyårsspecial, samma som tidigare fast med nytt namn) + Andekontakt 300:- (ord. 350:-)

*Hur blir den närmaste månaden för dig? (inom ett område som du väljer) 100:-

*Healing på distans 30 min 200:-

Betalas med swish i samband med bokning. Svaret kommer 1-3 dagar efter bokning.
Du når mig på facebook Karolina Angelwind eller mail anglarfinns@outlook.com

Här kommer en favorit i repris. 🙂

Önskar dig en magisk fortsättning på helgen!
Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke