Wow, kom in så ska jag berätta om en fantastisk trummeditation

1

Hej fina läsare!

Nu vill jag berätta om en helt fantastisk upplevelse, en trummeditation som jag och min man var på igår. Det var magiskt och mäktigt. När vi kom in möttes vi av fina energier, ljust och vackert. Kände direkt att det var rätt. Vi kom in i ett stort vackert rum med vackra själar, kände oss så välkomna.
Jag kände mig så mottaglig och jag älskar att uppleva nya saker, att vara öppen för nya saker som kommer på min andliga resa. Att rensa ut det som vi inte behöver längre är bra för oss alla, så att vi höjer energin och känner oss lättare.


Ingen av oss har varit på det tidigare, det var en magisk upplevelse.
Har provat på youtube innan men det går inte att jämföra med att uppleva det live.
Jag kände snabbt att det började att hända saker i kroppen, kände kraftiga vibrationer. Det började att lossna mycket inombords. Kände både glädje, befrielse och gråten i halsen samtidigt. En väldigt speciell känsla på ett magiskt sätt. Jag är väldigt nöjd och det är något som jag absolut vill fortsätta med.

Du som aldrig har varit på en trummeditation kan jag starkt rekommendera att prova det, så kanske du känner som jag gör efteråt. Wow!
Om det känns som att du sitter fast och inte kommer vidare så kanske du behöver något som bryter känslan av det och löser upp blockeringar? Något som gör att du kommer vidare?

Om du bor eller finns i Sundsvall så kan jag rekommendera just det stället vi var på som heter Fortuna Porten, de finns på facebook. Fantastiskt goa människor mötte vi, jag är så glad! 🙂 Fortuna Portens Facebooksida

 

Jag känner att många är i behov av vägledning så jag kör mitt erbjudande ett tag till. Jag går ju djupare i mina vägledningar som har uppskattats mycket och jag vill ge fler möjligheten. ❤

Specialerbjudande!

*Karolinas vinterspecial (Karolinas nyårsspecial, samma som tidigare fast med nytt namn) + Andekontakt 300:- (ord. 350:-)

*Karolinas kärleksspecial (Tre frågor inom kärlek) 150:-

*Hur blir den närmaste månaden för dig? (inom ett område som du väljer) 100:-

Betalas med swish i samband med bokning. Svaret kommer 1-3 dagar efter bokning.
Du når mig på facebook Karolina Angelwind eller mail anglarfinns@outlook.com

Du är välkommen! :-)

Önskar dig en magisk dag!
Kram karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Claes Angelwind den

    Ja det var en riktigt spännande upplevelse vi var med om igår och det ska vi göra om 🙂 Som vanligt är det förstklassigt skrivet <3

    MVH Maken 😉

Lämna en tanke