Nu har jag testat nya produkter, kom in så ska jag berätta mer

0

“Detta inlägg är en annons och innehåller annonslänkar.”.

Hej fina du!
Nu har jag testat nya produkter, kul att prova nya och även populära produkter. Ska visa er vad den här månadens box innehåller. 🙂

Januariboxen 2018 innehåller följande produkter och erbjudanden:

Nutrilett Smooth Caramel Toffee

Zendium Biogum

Haribo Persikor

Maxim 40% Protein Bar Salty Caramel

Dove roll-on

Dove Men + Care Thickening

Utvalda Snackers

Den innehåller också ett erbjudande med 35% rabatt på posters från Arty Swede.
Du har också en chans att vinna ett presentkort till ett värde av 1000:- med detta företag , genom att klistra på vinstdekalen på din favorit i boxen och lägga ut en bild på din instagram. Glöm inte att tagga detta företag och ha en synlig profil så att de kan hitta din bild. Varje månad så dras 2 lyckliga vinnare.
Totalt har produkterna ett värde på mellan 150:- – 250:- och det kostar 99:- i månaden inklusive frakt.

Det här är perfekt för mig som älskar att testa nya saker och även nya favoriter. 🙂 Min favorit i denna box blir Utvalda snackers, jag fick den med salt. Himmelskt gott. Shampoot får jag ge till pappa som har hår. haha 😉
Har du provat detta? Vad tycker du isåfall?

Om du vill starta din prenumeration så kan du göra det här. Starta din prenumeration här

Önskar dig allt gott!
Kram Karolina

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke