Lite pepp och ett Specialerbjudande

0

Hej fina läsare!
Jag vill dela en liten text med dig som har betytt och betyder mycket för mig.
Vill också ge dig ett erbjudande.

Hoppas att du har en underbar kväll med massor av glädje och kärlek.
Jag sitter och jobbar så här en lördagkväll, mysigt. 🙂

 

Specialerbjudande! Gäller t o m 31/1 

*Karolinas vinterspecial (Karolinas nyårsspecial, samma som tidigare fast med nytt namn) + Andekontakt 300:- (ord. 350:-)

*Karolinas kärleksspecial (Tre frågor inom kärlek) 150:-

*Hur blir den närmaste månaden för dig? (inom ett område som du väljer) 100:-

Betalas med swish i samband med bokning. Svaret kommer 1-3 dagar efter bokning.
Du når mig på facebook Karolina Angelwind eller mail anglarfinns@outlook.com

Du är välkommen! <3 🙂
Kram Karolina

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke