Tips på hur du kan skriva din önskelista till universum

4

Vad är det du önskar dig mest av allt? Vad vill du få in i ditt liv? Vad vill du lyckas med?
Oavsett om det är kärlek eller överflöd eller något helt annat så kan du få in det i ditt liv med rätt verktyg och tillit.

Så vad behöver Du göra för att få in kärlek eller vad du nu vill ha?

*Du kan börja med att ta fram papper och penna, det blir en djupare känsla i att skriva på det traditionella sättet tycker jag, men du gör på det sättet som känns bäst för dig. Sätt dig ner och fundera på vad du vill ha in i ditt liv.
Just i detta inlägg så går jag in på just kärleksbiten men du kan skriva en önskelista oavsett vad det är du önskar dig.

*Du kan börja med att skriva att du nu är redo för att möta kärleken.
Skriv ner vad du önskar att din kommande partner ska ha för egenskaper, vad han/hon gillar eller är intresserad av, hur han/hon är mot dig (vad är viktigt för dig i en relation?), utseende och allt som är viktigt för dig.

*Viktigt! Skriv inget om vad du inte vill ha, enbart det du vill ha.

*Du måste ha tillit till att universum för ihop dig med den rätta kärleken, den som är menad för just dig.
Tillit tillit tillit och visualisera, som att det redan skulle vara sant. Då manifesterar du det du önskar dig.

*Släpp alla tankar, bilder, rädslor på som “tänk om det blir någon som jag inte alls vill vara med, kommer kärleken snart.” Ha full tillit till att universum levererar för så är det så länge du har tillit och släpper kontrollen helt, vilket är viktigt att göra. Fortsätt att visualisera, känn kärleken till dig själv. Då höjer du också din energi och det leder till manifestering.

*Hur du gör med pappret, om du vill elda upp det eller spara det så att du kan läsa det sen gör du som det känns bäst för dig. Jag sparade det och tittade på det sen när jag hade träffat min man. 🙂

Just på det här sättet så träffade jag min man. Jag hade slutat att leta, slappnade av och även tillit till universum.
Helt plötsligt en dag så var han där, framför mig och allt stannade upp och våra blickar möttes.
Vi kunde inte sluta att titta på varandra, det var en väldigt speciell känsla. Det sa klick direkt.
Man bara vet när det är rätt, tack universum!

Hoppas att detta ger dig lite tips om hur du kan få in det du önskar dig i ditt liv!
Lycka till fina du! Berätta gärna hur det går för dig, ser fram emot att få veta. 🙂

Kram Karolina

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Kan du inte berätta mer om mötet med din man? 😍 hur kändes det? Kände han samma sak som du beskriver, att det stannade upp? Vem tog intiativ till kontakt?

  • karolinaochanglarna on

   Vad kul att du frågar, jag berättar gärna. 🙂 Det kändes magiskt och fantastiskt, kände på något sätt inom mig att det var menat att vi skulle mötas.
   Kändes också som att vi kände igen varandra, på ett djupare plan. Ja han kände också samma sak, som att det stannade upp. Han har berättat om hur det kändes för honom och bland annat “Jag såg inget annat och heller inte någon annan, jag kunde inte sluta att titta på dig. Du hade en enorm dragningskraft. Känns som att tiden stod still. Jag var för blyg för att ta kontakt, och blev imponerad när du tog initiativet och kom fram. Det kändes nervöst och men ändå helt lugnt på samma gång. Det pirrade i magen.”
   Jag kan lägga till att min man är charmigt lillgammal och skakade hand med mig, det var verkligen charmigt. 😀 En gentleman. <3
   Vill du berätta om dina egna erfarenheter?
   Ljus & Kärlek <3

Lämna en tanke