Vad alla kanske inte vet om andligt arbete

2

Att jobba andligt är helt underbart, en av mina passioner som många vet. 🙂
Nu tänkte jag ta upp lite olika saker som alla kanske inte vet.

Det går åt mycket energi i andligt arbete och att ge vägledning, och att förbereda sig med t e x meditation.
Tända ljus och rökelse är något som hjälper mig att komma in i djupare meditation.
Just för att “känna in” med ett rent blad utan annat som stör eller att det kommer upp tankar som inte ska vara där.
Jag ger det full fokus och allt annat runt omkring lämnar jag då, jag går all in för det jag gör.

Jag gör det helhjärtat, för då blir det bra och blir nöjd med det jag gör.

Just i skrivandets stund så flög det ner en påse med persilja på golvet som inte hade kunnat flyga ner av sig självt så som den låg. Nu är det någon som vill ha roligt och även ha uppmärksamhet. 🙂
Det ska jag meditera över sen och se vad som ska komma fram just nu.

Precis som nu när detta hände så gör jag klart detta först och tar nästa sak sen, att lägga energi på det som ligger framför en just nu. Samma sak gäller i vägledningar, bokad andekontakt eller något annat i arbetet.
Att ta en sak i taget och lägga all fokus på det. Sen så är det viktigt att meditera och rena sig efter varje session innan nästa vägledning/uppdrag.

Att få kontakt med änglar och guider för att få budskap är också en förberedelse innan. Oftast när jag gör mina vägledningar/andekontakt så bara jag har mediterat före så kommer informationen ganska snabbt.
När jag gör en andekontakt så ser jag de i mitt inre, inre bilder. Får till mig mycket detaljer, känslor och även utseende, platser och händelser. Även dofter ibland.
Det är fantastiskt med budskap från andra sidan. Under de här 3-4 åren sedan jag öppnades upp så har jag utvecklats massor och det har blivit tydligare och tydligare budskap. Jag har hjälpt många, det är fantastiskt.
Jag planerar också för en kommande gruppseans, det blir spännande.
Kommer att berätta mer om det närmare.

Det är så viktigt att tillåta sig själv vila efter varje jobb, för andligt jobb tar energi och tid. Som alla sorters jobb så behöver vi alla vila och återhämtning på olika sätt. Alla behöver prioritera sig själv också för att orka.
Att ge sig själv kärlek och tid så att vi kan ge det även till andra är en stor del av att det blir en fin balans.

Nu kommer det ljud från hallen, någon pockar på min uppmärksamhet. Det är dags att se vem det är som vill något.
Det kommer en del till av mitt andliga arbete som jag vill dela med dig.

Önskar dig en fin fortsättning på kvällen.

Kram Karolina

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. omandlighetochdetundermedvetna on

  Lustigt!!! Det hände en liknande grej här hos mig i går…. En löpare som jag letat efter i flera veckor låg plötsligt på golvet….!

  • karolinaochanglarna on

   Ja det är lustigt och vi får tecken på många olika sätt. Underbart att den kom fram! 😀
   Kram

Lämna en tanke