Budskap Torsdag 25/1 – Söndag 28/1

2
Hej fina du!
Hoppas att du har en fin vecka, här kommer jag med budskap för Torsdag – Söndag.
Zenträdgård

Livet är fullt av upp-och nedgångar, en ständig ebb och flöde mellan krig och fred. Allt har en positiv och negativ sida. Harmoni och disharmoni, ordning och kaos, tydlighet och förvirring, lugn och konflikt. I vår fysiska värld kan du inte ha en utan den andra. Liksom vi alla, önskar vi ibland att saker ska förändras. Varför kan vi inte bara leva i fred? Tja, svaret är att fred är möjligt, men du kan bara hitta det i ditt inre. Det första steget är att acceptera världen som den är – låt det bara vara. Lita på att allt händer av en anledning och att det finns ett högre syfte för alla saker. Bli nu medveten om din andning, låt den leda dig till en plats av fred och ljus, en vacker trädgård i ditt hjärta. Det är här, inom ditt inre rum som du kommer att hitta den frid du söker. Fred är bara möjligt när det finns fred i våra hjärtan. När du kan hitta fred även i mitten av allt kaos är du en sann mästare.

Jag känner också det är dags att låta din egen inre rikedom och mognad utvecklas, att inte vara beroende av någon annan. Hitta din egen lycka inom dig själv, för ingen annan kan ge dig den lyckan som du behöver prioritera.
Det är fokus på dig själv, att du inte fokuserar på vad din omgivning kan ge dig. Ta tag i det på egen hand så hittar du din lycka, se inom dig. Då kommer du att känna så mycket kärlek att du drar till dig mer kärlek.
Så nu är det dags att släppa taget på djupet. Tillåt all smärta, sorg eller svårighet finnas, acceptera det.
Du har kommit till en punkt då transformation kommer, precis när det är dags för det, och du kommer att bli upplyst och du kommer till en ny dimension. Ta vara på den här transformationen och känns hur dina energier höjs, du blir förnyad och full av ny livsglädje.

Önskar dig en fantastisk fortsättning på veckan och en mysig kommande helg!
Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke