Mycket har förändrats på fem år

0

Hej fina läsare!
Jag fick upp en gammal bild på mig själv i mitt flöde som jag delade för fem år sedan. Mycket tankar och känslor kring det kom upp. Känner att det var menat att komma upp, och att jag ska dela detta med er.

Vad mycket har hänt sedan dess och vad mycket jag har utvecklats. Både med och motgångar, glädje och sorg. Det är livets gång. 
Jag gick igenom en väldigt tuff period då jag förlorade min sambo som jag hade då, livets kändes svart och mörkt, visste inte hur jag skulle klara av att gå vidare. Med hjälp av fantastiska människor runt mig så gick det på något sätt, en dag i taget.

När jag var på väg att ge upp så öppnades det mediala upp för mig och jag fördes ihop med människor som var menade att komma, och människor som redan fanns i mitt liv var ett fantastiskt stöd. Tack till er alla som fanns för mig. När vi går igenom svårigheter och inte tror att vi ska klara av mer så dyker det upp något som får oss att orka lite till och lite till. Det som hjälper oss på vägen dyker alltid upp på något sätt, i olika former.
Jag utvecklade min medialitet och allt öppnades upp mer och mer i sin takt, är tacksam för att jag kom in på detta och det har hjälpt mig massor, och att jag nu kan hjälpa andra är fantastiskt.  

Innan detta hände min fd sambo så hade jag gått en kurs i Djurkommunikation och nu i efterhand så känner jag att det var en pusselbit av min mediala resa. Som en början på min resa som var menad. Känner det starkt för djuren är en stor del för mig och nu kan jag också ge dem healing, tacksam.
Djuren är helt underbara och det är fantastiskt att jobba med både dem och människor.
Jag hittade min livsväg och tillit är viktigt att ha och att låta allt utvecklas i sin takt vet jag idag. Då blir det som det ska. Jag trodde inte för fem år sedan att jag skulle leva så som jag gör idag, det var en del av änglarnas plan för mig.

För 1,5 år sedan så träffade jag kärleken igen, jag var nog inte redo fullt ut innan dess. Jag behövde läkning och att ta hand om mig själv och låta mig läkas i lugn och ro. Det måste få ta den tid det tar, läkning tar tid.
När vi läker vårt inre så har vi mycket bättre förutsättningar att ta emot allt nytt som kommer på ett mycket bättre sätt, utan att känna sig trasig inombords.
Som många av er vet så är jag gift idag och vi har en öppen kommunikation och även han har känt av närvaron av min fd sambo. Han vill så klart att jag ska vara lycklig och är glad över att jag har gått vidare och vill inte att jag ska må dåligt på något sätt. Han finns med och vakar över mig, är tacksam. 

När jag träffade min man så kändes det så rätt på en gång, och vi lyfter varandra och stöttar i vått och torrt.
Vi känner båda två att det var meningen att vi skulle träffas, och att vi har levt tidigare liv ihop.
Han säger också att han har den känslan att vi och lille Viking har levt tidigare liv ihop, att vi har förts ihop igen i detta livet. Den känslan har även jag. Vi har en så stark connection, det ska vi forska vidare på.

Jag vill säga till dig som upplever svårigheter att aldrig ge upp hur svårt det än känns! Be änglarna om hjälp, de finns runt dig och väntar på att du ska fråga. Ha tillit, allt kommer att bli som det ska även för dig!
Tappa inte hoppet!

Massor av Ljus & Kärlek

Kram Karolina & Änglarna

Jag för fem år sedan                                            Jag idag
  

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke