Budskap Lördag 20/1 – Söndag 21/1

4

Hej fina du!

Budskap för Lördag och Söndag.

Det här kortet handlar om störda sömnmönster, intensiva drömmar eller mardrömmar som du har upplevt. Något är oroväckande för dig, men du har inte erkänt det öppet för dig själv eller andra. Denna olösta fråga har skapat rädsla och ångest som du inte har tagit tag i. På grund av detta bearbetar ditt undermedvetna problemet när du sover, rädslan återfinns i dina drömmar gång på gång i olika former och tankar. Det är ditt undermedvetna som tvingar dig att möta din rädsla. På vissa plan är det till hjälp. Men det enda sättet som problemet kan lösas är att medvetet möta din rädsla. Först måste du uppmärksamma din rädsla. Uttryck det i detalj genom att skriva ner det. Prata sedan om det med någon du litar på. Den här enkla processen kräver mod, men det är väl värt det. Att erkänna och uttrycka din rädsla är det första stora steget mot att börja läkningen. Du kommer att upptäcka att allt kommer att bli löst snart.

Jag känner också att det kommer något samarbete/skapande av något nytt tillsammans med andra. När ni skapar tillsammans så blir det ännu större och alla är unika. Var och en bidrar med sin unika kunskap/kreativitet. Alla delar skapar en ännu vackrare helhet och varje del lyser upp ännu mer. Det här ger näring åt både dig själv och andra och värdefullt för helheten av det.
Det handlar också om att inte jämföra sig med andra, att bryta det mönstret. Sluta att jämföra dig med andra, var dig själv så uppfyller du din egna potential på det absolut bästa sätt som du kan. Det är då du når dit där du bara är.
Du behövs och din roll är en viktig del för att det ska bli en helhet. Alla i det här är ojämförligt unika.

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Tack! Så sjukt, jag drömde om min fd pojkvän igår natt han gick bort för ett år sedan och i drömmen var det hans ande som kom. Bara det att det va så obehagliga scener i drömmen att jag väckte mig själv genom att skrika, somna om och fortsatte på samma dröm ca 3ggr. Har inte kunnat släppa det och tänkt att det måste vara något budskap från honom som jag inte kan tolka, så har bett om ett tydligare budskap och idag läser jag detta kort. Häftigt på något vis, men har fortfarande inte lyckats förstå helt och håller då drömmen va så skum. Men tack för dina dagliga budskap Karolina 🙏🏻🤗

    • karolinaochanglarna on

      Varsågod och tack själv för att du delar och för att du läser. <3 Jag beklagar din sorg och önskar att du ska få tydligare budskap i dina drömmar. Det är bra att du ber om det, fortsätt att be om budskap så ska du se att det blir tydligare för dig. Det är mycket möjligt att han kom till dig i dina drömmar, lyssna på vad din känsla säger dig.
      Kram Karolina

Lämna en tanke