Vardagslyx

0

Hej fina läsare!
Jag vet att det är mörkt och kanske dystert så här i mitten på januari. Men det kommer att ljusna snart.
Idag har jag jobbat på och min man kom hem tidigt från jobbet så vi kikade på film, vi gick på bio hemma. 😉
Hos… SF Anytime SE  Massor med filmer att kika på, perfekt att kunna sitta hemma och mysa och kika.

Bra att ta tillvara på tillfällen som ges, och det här var ett sånt. Många är stressade och kopplar av för lite, då är det perfekt att släppa allt annat för en stund och tänka på annat.

Nu blir det mys i soffan en stund och under kvällen så ska jag lägga ut nytt budskap med änglarna.
Så det kommer budskap inom kort.

Önskar dig en mysig fortsättning på kvällen.

Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke