Vardagslyx

0

Hej fina läsare!
Jag vet att det är mörkt och kanske dystert så här i mitten på januari. Men det kommer att ljusna snart.
Idag har jag jobbat på och min man kom hem tidigt från jobbet så vi kikade på film, vi gick på bio hemma. 😉
Hos… SF Anytime SE  Massor med filmer att kika på, perfekt att kunna sitta hemma och mysa och kika.

Bra att ta tillvara på tillfällen som ges, och det här var ett sånt. Många är stressade och kopplar av för lite, då är det perfekt att släppa allt annat för en stund och tänka på annat.

Nu blir det mys i soffan en stund och under kvällen så ska jag lägga ut nytt budskap med änglarna.
Så det kommer budskap inom kort.

Önskar dig en mysig fortsättning på kvällen.

Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke