Budskap Tisdag 16/1 – Onsdag 17/1

2

Hej fina läsare!
Här kommer jag med budskap för Tisdag-Onsdag. Hoppas att du har en underbar början på veckan.

Här kommer frid

Det finns ingen anledning att oroa sig för det du inte kan kontrollera. Oro hjälper inte någon eller något, det löser ingenting. Det blir tvärtom, det får saker att se/verka värre än vad det är. Livet är så att vi alltid kan hitta något att oroa oss för. För ditt egna välmående, och för de runt omkring dig, är det viktigt att du lär dig att hantera saker/situationer på ett mer positivt sätt. För att stoppa störande tankar och moment, får du rådet att träna dig själv att fokusera på den positiva sidan av saker. Ge dig själv tid att meditera två ggr om dagen, på morgonen och på kvällen. Var medveten och föreställ dig och känn hur du har massor av kärlek ljus inom dig och runt dig. Tillåt universellt ljus av kärlek fyller ditt hjärta och sinne.
Tänk dig att dina tankar löser upp och flyter bort i rymden; med fred i sinnet, klar som blå himmel.
Fokusera på allt som du är tacksam över i ditt liv och tacka Moder Jord och universum för alla välsignelser.

Så kommer även kärlek upp. Nu finns det ett behov att vara ensam tillsammans med din partner om du är i en relation. Om du känner en förvirring så är det bara tillfälligt, lyssna mer inåt på din inre röst istället för att lyssna på andra. Det är dags att koppla ifrån de du har runt omkring dig och känna in vad ditt inre säger dig.
Om du spenderar tid på tu man hand med din partner så kommer det att ge er ny energi och föra er närmare varandra. Ni kanske åker på semester ihop, eller går ut i naturen tillsammans eller åker ut på en liten tur med bilen tillsammans. Det utan mobiltelefoner på och bara vara ni två.
Det här kan också betyda att ni åker på smekmånad eller att er relation är som en smekmånad eller en fördjupning.
En kommande förlovning eller en förnyelse av löften. Ge varandra mer tid, att vara ensamma tillsammans och njuta av varandra.

Är du singel så kan det bli tal om en ny relation. Spendera lite tid ensam i meditation, så att du kommer fram till dina sanna känslor och tankar. Vad känner du, vad vill du ha in i ditt liv?
Följ din intuition och ta nya steg efter det. Det höjer din energi och manifesterar en fantastisk partner. Känn kärleken inom dig, älska dig själv.

På denna fantastiska sida så finns det söta presenter till alla, så varför inte uppvakta någon? 🙂 Det är inte så långt till Alla hjärtans dag heller…  Nallebudet

Jag fortsätter med mitt Nyårserbjudande med vägledning för 100:- Du är varmt välkommen!
Du når mig på facebook Karolina Angelwind eller på mailen anglarfinns@outlook.com

Önskar dig allt gott!
Kram Karolina & Änglarna

Ge bort en present

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Angelwind den

    Fantastiskt bra skrivet som vanligt älskling 😘

    • karolinaochanglarna den

      Tack älskling <3 Puss

Lämna en tanke