Änglarna hjälper oss att tänka större när vi ber om deras hjälp

3

Hej fina läsare!
Här sitter jag med kaffekoppen den här tidiga morgonen och skriver. Så mysigt att sitta uppe i tystnaden och skriva och filosofera. Som jag skrev i mitt förra inlägg så ska jag berätta mer om vad som händer i mitt liv just nu, vad som har hänt sen senast.

Änglarna ger mig mycket tecken och jag har fått till mig nya idéer som jag har följt, och det ger också nya möjligheter på många plan. Änglarna hjälper oss att tänka större när vi ber om deras hjälp.
Att se möjligheterna utanför det som vi själva många gånger kan begränsa med våra tankar.
Jag har aldrig levt inom några ramar, jag har alltid sökt efter en djupare mening eller en annorlunda väg som ger mig utveckling och växande. För mig är det viktigt att stå i sin egen kraft och gå sin unika väg som känns rätt. Det är för mig att känna frihet på djupet.

Så jag har lite nya projekt på gång och bland annat så kommer jag att göra fler live videos med budskap och annat spännande. 🙂 Jag ser fram emot det här nya fantastiska året, har bestämt att detta året blir magiskt.
Det kommer också en mindre kurs i andligt och medialt. Mer info kommer.

Om du vill ha vägledning så är du välkommen att kontakta mig antingen på anglarfinns@outlook.com eller på facebook Karolina Angelwind
Jag fortsätter med mitt nyårserbjudande, Karolinas Nyårsspecial – Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv – Jag ger dig budskap och vägledning.
Betalas med swish vid bokning. 100:-
Välkommen!

Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

Lämna en tanke