Vintertankar och min känsla om hockey-os

0

Hej fina läsare!
Hoppas att du har en fin början på det här nya året. Själv så har jag behövt lite återhämtning efter allt julstök.
Det är riktigt kallt ute nu, som mest -23. Lille Viking fryser han med, så det är jacka på för honom som gäller.
Jag kommer att blogga mer och berätta mer om vad som händer i mitt liv i morgondagens blogg.
Det är skönt att mysa ner sig i soffan under en filt och titta på film när alla sysslor är gjorda, eller varför inte kika på hockey-os som börjar i februari?

Då är det dags för hockey, vinter OS i Sydkorea. Det spelas mellan den 10-15 Februari, efterlängtat för många. Gillar du att titta på hockey? Det är spännande tycker jag och mycket händer på samma gång. Ska jag nog se på, spännande att se hur det går för Sverige. Jag har varit och sett hockey live några ggr men bara i Sverige. Hockey på tv går också bra, när inte möjligheten finns att åka till Sydkorea. Discovery Networks har tv-rättigheterna för OS 2018. Kanal 5 blir enbart en OS-kanal under denna period som sänder dygnet runt i 16 dagar. På Kanal 5 sänds tävlingarna med störst intresse, och det mesta som innehåller svenska deltagare, bland annat hockey.
Har man andra kanaler och bara är intresserad av hockeyn så rekommenderar jag Eurosport 1, det blir en renodlad hockeykanal men de största matcherna kan du se även på kanal 5.

Spelen kommer förläggas främst inom två zoner, en i bergen kring Pyeongchang och en närmare kusten i Gangneung. Tidsskillnaden är 8 timmar på vintern, de ligger alltså före oss tidsmässigt. Gangneung Hockey Center, som har plats för 10 000 åskådare och Kwadong Hockey Center har plats för 6000 åskådare.

Min känsla om detta är nytänkande, full fokus och full fart framåt. Det känns som förnyelse och positivt, det kommer att gå undan. De kommer att ge allt de har, kämpa med entusiasm. Någon vinst tror jag att det blir! 🙂

Läs gärna mer om hockeyn här: klicka på länken hockey os 2018

Önskar dig allt gott!
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke