Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

 1. Carina Grankvist den

  Kärlek väntar på att en kille från Norge ska höra av sig, gör han det eller ska jag glömma honom?

  • karolinaochanglarna den

   Du är välkommen att kontakta mig så kan jag hjälpa dig. ❤
   anglarfinns@outlook.com
   Kram Karolina 🙏

 2. Claes Angelwind den

  Som vanligt är budskapet mitt i prick ❤ du skriver så bra, älskar dig ❤

  • karolinaochanglarna den

   Tack hjärtat, älskar dig. ❤ 👼

 3. Stefan Thulin den

  Tack för den fina förklaringen o budskap

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod och tack för att du läser och lyssnar på mina klipp. ❤ 🙏
   Ljus och Kärlek Kram Karolina

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod och tack för att du läser. 🙂 <3
   Kram Karolina

Lämna en tanke