Tack för detta året, ni är fantastiska!

2

Hej fina läsare!  ☀

Jag vill tacka er för alla kommentarer och alla som jag har fått äran att vägleda. ❤ Det är underbart att hjälpa både människor och djur. Förändring är bra för oss alla och vi kommer alla till en punkt i livet då vi väljer just förändring som leder till transformation. Det är ju helt underbart att komma framåt i livet och även vår egen personliga utveckling.

Jag är tacksam för allt jag har lärt mig under detta året och mer kommer hela tiden, utvecklingen är igång hela livet och det är det bästa med livet. Vi utvecklas tillsammans och hjälper varandra på olika sätt. Underbart eller hur? Sen att vi ger och får både glädje och kärlek är också viktigt.

Vill du följa med på en resa och göra förändringar i ditt liv? En inre resa som kommer att göra fantastiska saker med dig själv och din tillvaro. 🙏

Nu önskar jag dig massor av kärlek, glädje och harmoni. ❤

Gott Nytt År 🎉

Kram

Karolina och Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Claes Angelwind on

  Sent men iallafall ❤ Tack detsamma älskling för det gångna året och vi har varit med om mycket du och jag ❤ vi blev Man och Hustru tillexempel och det är det bästa som hänt mig ❤

  • karolinaochanglarna on

   Tack ❤ Ja det har vi och det har gjort oss starkare. 🙏 Det är det bästa som hänt mig med, att jag blev din hustru. Kärlek 💕
   Puss

Lämna en tanke