Budskap Torsdag 28/12 – Söndag 31/12

0

Nu kommer jag med budskap för Torsdag – Söndag.
Nu kom kortet Evolution igen, precis som i början av december. Det innebär att det behöver tas upp igen och även gå in djupare på vad änglarna vill förmedla.

Det första som kommer upp är att följa ditt eget flöde, det har kommit upp ofta den senaste tiden. Det betyder att det behöver upprepas. Om det har gått trögt för dig så kanske du har försökt att simma motströms?
Ta emot det som kommer och följ med i ditt egna flöde, inte någon annans. Lita på att ditt egna flöde leder dig, livet ger dig stöd och avslappning och även mod att följa din alldeles egna livsväg.
Stå i din egen kraft, var öppen för vad livet ger dig och vart det för dig för det kommer att bli bra när du släpper tyglarna. När du gör det så kommer det också att röra sig snabbare för dig, då börjar det att flyta på.
Ingenting kan stoppa dig just nu, både din styrka och energi är stark. Du lyckas med allt du företar dig. Andra trivs i ditt sällskap.
Många blir inspirerade av dig och känner sig förfriskade och upplyft av din fina närvaro. Andra känner sig hotade och irriterande. Bry dig inte om det, att vissa stör sig på din framgång. De är bara avundsjuka.
Fortsätt framåt på din väg.
Se det som ett fint avslut på detta året, att följa ditt egna flöde och stå i din egen kraft. Det ger dig också en fin början på det nya året.
Att följa ditt egna flöde och stå i din egen kraft är kanske ett bra löfte till dig själv inför det nya året? 🙂

 

Evolution

Vår värld är omgiven av ett kosmiskt hav av kärlek; omgiven av ett oändligt universum, ledd av en högre kraft, större än vårt mänskliga sinne kan känna eller förstå. Vi förändrar alltid bilden, förvandlas för evigt på vår resa genom evigheten. Ja, klimatet förändras, och ja, jorden förändras, men det har alltid varit så och det kommer alltid att fortsätta. Styrs vi av en vilja som är större än vår egen eller är vi arkitekter av vår egen framtid? Det vet vi inte säkert. Men en sak är säker; huruvida vi gillar det eller inte kommer vår dyrbara planet att fortsätta att förändras. Var uppmärksam på Moder Jord, var uppmärksam och snäll mot henne, men var inte rädd för hennes föränderliga natur, för precis som vi förvandlas hon till allt större ljus.

Vill också ge dig ett nyårserbjudande. Gäller 28/12 – 31/12
Karolinas Nyårsspecial
Du ger mig ett ord med vad du önskar att få in i ditt liv 2018 och jag ger dig budskap och vägledning.
Kostnad 50:- Betalas med swish. Du når mig på anglarfinns@outlook.com

Önskar dig ett fint avslut på detta året och ett Gott Nytt År!
Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke