Snart är det gamla året slut och nya året för med sig något nytt på många sätt

0

Hej fina läsare!
Jag önskar dig en underbar fortsättning, och mycket nytt med glädje och kärlek inför det kommande året. 🙂
Snart är det gamla året slut och nya året för med sig något nytt på många sätt.
Vad vill du ha in i ditt liv 2018? Det finns kanske saker som är bra att släppa för att göra plats åt det nya som väntar?
Om något speciellt inte har fungerat för dig så kommer det något nytt som väntar på just Dig.
Du kan ju fundera på vad du vill förändra i ditt liv eller i din situation. Vad behövs för att du ska få ny energi och livsglädje? Eller harmoni?
Du kan ju prova att meditera över dina önskningar, be änglarna om budskap.
Hur känns det i kroppen, får du till dig några budskap?

Om du har svårt att slappna av i meditation så ha tålamod och ge det tid, lägg inte fokus på att du ska få budskap.
Slappna av och låt det som kommer bara komma. Meditation är så bra och nyttigt för oss alla.
Det är så bra att rena, rensa och klippa energiband till de och det som inte är bra för oss, och ta emot det nya året med ny energi och glädje. Njuta av vår livsresa.

Något annat som ger mig glädje är min man, familj, djuren och alla ni fantastiska läsare, skickar min kärlek till er alla och lyckönskningar, känn in med alla dina sinnen känslan du får av fullkomlig ro och kärlek. När du känner det så håll kvar känslan, och låt det följa med dig. <3

Jag vill också dela med mig lite fina bilder från julhelgen, hade tyvärr huvudvärk på julafton så det blev en vilande afton.

Lite blandade bilder, Viking somnade med flugan på och även ligga och mysa med bästa vännen Rulle är mysigt. Det är kärlek. 🙂

  

Även härliga promenader har det blivit, de här två vackra herrarna älskar djupsnö. De hoppade som två söta bollar igår när det snöade massor och var oplogat. Haha
Synd att jag inte tog med mig telefonen då, det kommer fler tillfällen. 😀

 

   

Ljus & Kärlek
Kram Karolina & Änglarna

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke