Budskap Måndag 25/12 – Onsdag 27/12

0

God fortsättning underbara läsare. Här får du budskap för Måndag – Onsdag.

Ganesha

Ganesha – en av de mest tilbedda gudarna i den hinduiska pantheonen – har dykt upp idag som en lyckönskning. Vad som än har försvagat dina framsteg eller hindrat dig från att gå framåt kommer snart att lösas. Ett hinder är rensat och du är fri att fortsätta. Dina planer kan nu bli förverkligade. Vet att allting händer av en anledning. De blockeringar du har mött var faktiskt en välsignelse i förklädnad; en handling av gudomligt ingripande. Timing och omständigheter var tidigare inte gynnsamma och din insats skulle bara ha slutat i besvikelse och misslyckande. Banan är nu klar och tidpunkten är rätt; dina stjärnor är i linje.

Affirmation

Jag är skyddad och vägledd av en högre makt
När vägen är blockerad tar jag detta som ett tecken att vänta
Jag tackar för gudomligt ingripande
När banan är klar går jag lätt framåt
Allt som inträffar eller inte uppstår är för mitt högsta bästa
Känner också att det är en tid för rörelse, kan vara en fysisk förflyttning eller en inre förändring. Du kanske förändras och förnyas från ett sätt till ett annat, du utvecklas.
Oavsett vad så blir det lätt och det ger dig en känsla av växt och äventyr. Du behöver inte kämpa eller planera så mycket heller, det flyter på. Du får en påminnelse om att omfamna det nya, även fast det kan kännas ovant.
När du har en öppen och accepterande attityd så kommer det också in nya vänner och upplevelser i ditt liv.
Slappna av och följ ditt flöde.
Kram Karolina & Änglarna <3Ljus & Kärlek till dig och en mysig fortsättning på julhelgen

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke