Julmys i harmoni

0

Hej fina läsare! <3
Hur har du det? Jag har det bra, och har pysslat lite inför julafton. En del av maten är kvar att fixa, jag äter bara vegetariskt och det är så gott tycker jag. Finns så mycket gott att laga. En del av maten vi brukar ha är finska specialiteter som potatislåda, morotslåda, kålrotslåda och leverlåda men det sistnämnda äter ju inte jag. Med det andra är så gott. Det finns mycket annat också som är gott. Bilder kommer när det är klart. Vad har du för favoritmat på julbordet?
Något som jag också har hunnit med är en dejt med min man, det var mysigt. Viktigt med tid tillsammans. 🙂
Vi var och kikade runt på stan först, staden lyser upp vackert. Varje år så ställs det små stugor med bland annat rörliga småtomtar som jobbar på inför jul.

   

Sen så gick vi och tog en öl på samma ställe som vi träffades på för första gången, det gav en speciell och fin känsla.
Älskar inredningen på det här stället, vi båda älskar indianer. Det är dags att börja att kolla upp tidigare liv igen, det är så intressant. Ska ta reda på om jag eller vi har någon koppling till indianer eller något åt det hållet.
Det blir intressant.
 
Ta vara på tillfällen som ges, njut av ditt liv. <3
Sen så är det mysigt med levande ljus även andra årstider tycker jag, det är något som jag tänder nästan varje kväll. 🙂

Önskar dig harmoni och glädje!
Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke