Budskap Tisdag 19/12 – Torsdag 21/12

0

Hej fina läsare, här får du budskap för Tisdag – Torsdag.

Livets träd

Det magiska trädet som avbildas i denna bild är symboliskt för din livsresa. Efter att ha mognat och vuxit starkt under de olika årstiderna och livscyklerna har du nått ett stadium av kreativt överflöd. Nu är du redo att uppfylla ditt öde – en ny kreativ cykel börjar; en förbindelse med din kärlek och all den visdom du har fått genom ditt liv hittills. Striden är över, från och med nu kommer du att uppnå större resultat än någonsin tidigare; och du kommer att göra detta med nåd, balans och lätthet. Alla våra tidigare erfarenheter, all den kunskap du har fått och allt ditt tidigare arbete smälter nu samman för att tjäna ett högre, mer innerligt syfte. Det här är en period där du verkligen är mästaren i ditt eget öde; en tid där någonting du verkligen skulle älska att uppnå eller skapa är möjligt.

Jag får också upp att du är redo att dela med dig av din rikedom, din inre rikedom. Slappna bara av precis där du är nu och att ha en villighet att låta det hända. Den här kreativiteten kan komma på olika sätt, i din vardag, på jobbet eller i dina relationer. Du behöver inte förbereda dig eller anstränga dig, det kommer naturligt. Det här är precis den rätta tiden. Du är mogen för det här, tvivla inte på dig själv.
Det är också dags att bryta dig ur det som andra har fått dig att tro om dig själv, väck ditt inre, det som är vilande. Hitta din individualitet, gå din egen väg. Din egna alldeles unika väg, inte en väg som någon annan har bestämt att du ska gå. Känner också att inte gå den “trygga” vägen om det inte känns rätt inom dig, för då är det kanske inte den rätta tryggheten innerst inne? Att inte följa strömmen, att vara i ditt eget flöde.

Jag vill också ge dig en chans att få ta emot läkande kärleksfull distanshealing av mig.
Du som känner att du är i behov av det kan nå mig på anglarfinns@outlook.com
Betalas via swish, och du får skicka valfri summa. Jag vill att alla ska ha möjligheten att få ta emot healing, oavsett ekonomin. Erbjudandet gäller tisdag-torsdag
Välkommen att boka tid.

Önskar dig en magisk fortsättning på veckan!
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke